Tiket AirAsia murah gile!!!





airasia promo 2016

Tiket serendah RM13.00

Kepada kaki travel seluruh Malaysia. Berita ini pastinya menggembirakan anda.

Jom kita naik AirAsia. Tiket memang giler murah. Serius beb.

Sebelum tu, jom kita tengok tarikh booking and fly bila.

Tarikh penerbangan


Booking Period : 10 August 2015 - 16 August 2015
Travel Period : 15 February 2016 - 31 August 2016

Tempah tiket sekarang

Memang serius murah dekat AirAsia ni. Abe We dah survey total harga tiket dia. Ni Abe We cek harga pergi ke Langkawi.

Harga tiket tak sampai RM100.00

Ok. Ni adalah satu semakan harga yang tak tepat. Abe We saja-saja je letak. Tapi boleh lah buat sebagai rujukan.

Apa yang Abe We buat ialah, Abe We ambil bagasi 15kg dari Langkawi ke KLIA sahaja, tidak ambil insurans. So, murah sikit lah. hehehe...Dapatlah RM84.50.

airasia promo 2016
KLIA2 ke Langkawi.

airasia promo 2016
Amek bagasi dari Langkawi ke KLIA2 sahaja dan tiada insurans

airasia promo 2016
Beza harga dengan insurans

airasia promo 2016
Total harga tanpa insurans







Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

5 comments

Write comments

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.