">

Terlajak Raya

/
8 Comments

1 Zulkaedah pun sempat beraya

Kekekek....Di sebabkan agakya tak cukup hujung minggu, semalam Abe We dan rakan-rakan masih sempat beraya. Tapi kira open house boleh kan?

Tahun ni memang tak sempat nak pergi mana-mana. Hari biasa memang penat nak jalan malam-malam.

Weekend macam-macam hal nak buat. Last-last, 1 Zulkaedah pun belasah je. hehehe...

Yang penting, ukhwah tu.

Lagi pun, dah bertahun tak jumpa diorang ni semua. Last jumpa tahun 2012.


p/s: Selamat duduk belakang. TerCover perut...hahahah



Image and video hosting by TinyPic


You may also like

8 comments:

  1. Yang penting ukhuwah. Betul-betul.
    Tapi apesal ramai nau 'bear' cute dlm gambar tu, ahaks =D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kaver pic wife masing-masing. takut tersinggung perasaan plak. bg tunjuk gambar kawan2 je. heheee

      Delete
  2. Bulan lain pun boleh kunjung berkunjung juga kan.. Ukhwah tu penting.

    ReplyDelete
  3. Wahhh seronok kan dapat jumpa kawan2 :D

    ReplyDelete
  4. Best dapat jumpa kawan lama..banyak story mory.. :D

    ReplyDelete
  5. seronok beraya dengan bear2 kan hihi..nampak Danish hencem kat sana :)

    ReplyDelete
  6. tak kisah bulan apa hari apa pun..yang penting dapat jumpa dan mengeratkan lagi hubungan bersama..

    ReplyDelete