Terlajak Raya






1 Zulkaedah pun sempat beraya

Kekekek....Di sebabkan agakya tak cukup hujung minggu, semalam Abe We dan rakan-rakan masih sempat beraya. Tapi kira open house boleh kan?

Tahun ni memang tak sempat nak pergi mana-mana. Hari biasa memang penat nak jalan malam-malam.

Weekend macam-macam hal nak buat. Last-last, 1 Zulkaedah pun belasah je. hehehe...

Yang penting, ukhwah tu.

Lagi pun, dah bertahun tak jumpa diorang ni semua. Last jumpa tahun 2012.


p/s: Selamat duduk belakang. TerCover perut...hahahah



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
Nurul Shahira
AUTHOR
17 August 2015 at 16:14 delete

Yang penting ukhuwah. Betul-betul.
Tapi apesal ramai nau 'bear' cute dlm gambar tu, ahaks =D

Reply
avatar
17 August 2015 at 16:17 delete

kaver pic wife masing-masing. takut tersinggung perasaan plak. bg tunjuk gambar kawan2 je. heheee

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
17 August 2015 at 16:20 delete

Bulan lain pun boleh kunjung berkunjung juga kan.. Ukhwah tu penting.

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
17 August 2015 at 17:29 delete

Wahhh seronok kan dapat jumpa kawan2 :D

Reply
avatar
17 August 2015 at 17:48 delete

Best dapat jumpa kawan lama..banyak story mory.. :D

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
17 August 2015 at 21:13 delete

seronok beraya dengan bear2 kan hihi..nampak Danish hencem kat sana :)

Reply
avatar
Diana Rashid
AUTHOR
17 August 2015 at 22:00 delete

tak kisah bulan apa hari apa pun..yang penting dapat jumpa dan mengeratkan lagi hubungan bersama..

Reply
avatar
yanie yusuf
AUTHOR
18 August 2015 at 08:58 delete

wahh sakan rayanye..hihi

Reply
avatar