Terlajak Raya


1 Zulkaedah pun sempat beraya

Kekekek....Di sebabkan agakya tak cukup hujung minggu, semalam Abe We dan rakan-rakan masih sempat beraya. Tapi kira open house boleh kan?

Tahun ni memang tak sempat nak pergi mana-mana. Hari biasa memang penat nak jalan malam-malam.

Weekend macam-macam hal nak buat. Last-last, 1 Zulkaedah pun belasah je. hehehe...

Yang penting, ukhwah tu.

Lagi pun, dah bertahun tak jumpa diorang ni semua. Last jumpa tahun 2012.


p/s: Selamat duduk belakang. TerCover perut...hahahah



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
8 Komentar untuk "Terlajak Raya"

Yang penting ukhuwah. Betul-betul.
Tapi apesal ramai nau 'bear' cute dlm gambar tu, ahaks =D

kaver pic wife masing-masing. takut tersinggung perasaan plak. bg tunjuk gambar kawan2 je. heheee

Bulan lain pun boleh kunjung berkunjung juga kan.. Ukhwah tu penting.

Wahhh seronok kan dapat jumpa kawan2 :D

Best dapat jumpa kawan lama..banyak story mory.. :D

seronok beraya dengan bear2 kan hihi..nampak Danish hencem kat sana :)

tak kisah bulan apa hari apa pun..yang penting dapat jumpa dan mengeratkan lagi hubungan bersama..

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF