Terlajak Raya

Terlajak Raya


1 Zulkaedah pun sempat beraya

Kekekek....Di sebabkan agakya tak cukup hujung minggu, semalam Abe We dan rakan-rakan masih sempat beraya. Tapi kira open house boleh kan?

Tahun ni memang tak sempat nak pergi mana-mana. Hari biasa memang penat nak jalan malam-malam.

Weekend macam-macam hal nak buat. Last-last, 1 Zulkaedah pun belasah je. hehehe...

Yang penting, ukhwah tu.

Lagi pun, dah bertahun tak jumpa diorang ni semua. Last jumpa tahun 2012.


p/s: Selamat duduk belakang. TerCover perut...hahahah



Image and video hosting by TinyPic

Share this:

Disqus Comments