Terlajak Raya






1 Zulkaedah pun sempat beraya

Kekekek....Di sebabkan agakya tak cukup hujung minggu, semalam Abe We dan rakan-rakan masih sempat beraya. Tapi kira open house boleh kan?

Tahun ni memang tak sempat nak pergi mana-mana. Hari biasa memang penat nak jalan malam-malam.

Weekend macam-macam hal nak buat. Last-last, 1 Zulkaedah pun belasah je. hehehe...

Yang penting, ukhwah tu.

Lagi pun, dah bertahun tak jumpa diorang ni semua. Last jumpa tahun 2012.


p/s: Selamat duduk belakang. TerCover perut...hahahah



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
Nurul Shahira
AUTHOR
17 August 2015 at 16:14 delete

Yang penting ukhuwah. Betul-betul.
Tapi apesal ramai nau 'bear' cute dlm gambar tu, ahaks =D

Reply
avatar
17 August 2015 at 16:17 delete

kaver pic wife masing-masing. takut tersinggung perasaan plak. bg tunjuk gambar kawan2 je. heheee

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
17 August 2015 at 16:20 delete

Bulan lain pun boleh kunjung berkunjung juga kan.. Ukhwah tu penting.

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
17 August 2015 at 17:29 delete

Wahhh seronok kan dapat jumpa kawan2 :D

Reply
avatar
17 August 2015 at 17:48 delete

Best dapat jumpa kawan lama..banyak story mory.. :D

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
17 August 2015 at 21:13 delete

seronok beraya dengan bear2 kan hihi..nampak Danish hencem kat sana :)

Reply
avatar
Diana Rashid
AUTHOR
17 August 2015 at 22:00 delete

tak kisah bulan apa hari apa pun..yang penting dapat jumpa dan mengeratkan lagi hubungan bersama..

Reply
avatar
yanie yusuf
AUTHOR
18 August 2015 at 08:58 delete

wahh sakan rayanye..hihi

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.