Tak dapat tengok SBK 2015





Sbk 2015

Mama Harraz demam, tak boleh pergi Sepang

Nak sedekah tiket

Inilah berita yang agak menyedihkan. Udah le dapat tiket free, tapi tak dapat pergi tengok race SBK 2015 plak.

Mama Harraz food poisoning pagi tadi. Sekarang ni dah demam pulak. Tak kan Abe We nak tinggalkan Mama Harraz dengan Danish je berdua esok.

Nampak gayanya, macam nak bagi je tiket tu. Tiket VIP plak tu. Siap bagi free parking, makan pun free. Tapi bukan rezeki Abe We kot. Huhuuuu......

Sesiapa yang duduk Putrajaya, yang nak tiket free ni, whatsapp je Abe We 0178125655. Abe We bagi free of charge.



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
Riza Afzan
AUTHOR
2 August 2015 at 00:14 delete

huhuhu...xde rezeki la tu...paling cepat utk sembuh adalah minum air kelapa je...psl tiket tu,memang xde rezeki la..hubby pun ckp nk gi..tp ade prog lain plak mase tu

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.