Selipar Curidose






Selipar Curidose

Idea bijak

Simple je cara Jimmy Shanley ni bisnes. Jual selipar. Bukan susah pun. Bukan mahal sangat pun.

Kalau dia jual sepasang RM10, selipar pun sedap pakai, kompem memang laku.

Produk bumiputra pulak tu. Memang laku lah. Jual online pun ada orang beli.

Ekceli brand ni di jual dengan harga RM19.90. Ok lah kan?

Ni kalau bawa pergi masjid, kena curi gak, tak tau lah.

ig: @curidose

p/s: menarik dan bijak idea Jimmy ni. Ingat lagi masa sekolah rendah, tulis dekat barang jika, jangan curi, dosa. tak pun jangan curi, allah nampak


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
Inani Hazwani
AUTHOR
20 August 2015 at 15:47 delete

Lain dari yang lain :D

Reply
avatar
Mama Amzar
AUTHOR
20 October 2015 at 02:29 delete

macam mana nak cari supplier dia #curidose

Reply
avatar