Selipar Curidose

Selipar Curidose


Selipar Curidose

Idea bijak

Simple je cara Jimmy Shanley ni bisnes. Jual selipar. Bukan susah pun. Bukan mahal sangat pun.

Kalau dia jual sepasang RM10, selipar pun sedap pakai, kompem memang laku.

Produk bumiputra pulak tu. Memang laku lah. Jual online pun ada orang beli.

Ekceli brand ni di jual dengan harga RM19.90. Ok lah kan?

Ni kalau bawa pergi masjid, kena curi gak, tak tau lah.

ig: @curidose

p/s: menarik dan bijak idea Jimmy ni. Ingat lagi masa sekolah rendah, tulis dekat barang jika, jangan curi, dosa. tak pun jangan curi, allah nampak


Image and video hosting by TinyPic

Share this:

Disqus Comments