Sambutan Raya di Klinik Lita Alis Putrajaya






Semalam Abe We bawa Mama Harraz g klinik Lita Alis Presint 9. Masuk-masuk klinik, wowww...ada kuih raya.

Meriah gak klinik ni. Cumanya, tak de air je. heheheee... Tapi Abe We tak makan pun. 

Tak lalu nak makan dah.

Lepas Mama Harraz buat pemeriksaan, doktor tu sempat bagi tazkirah. Doktornya sempoi je. Tapi dia punya cerita, memang bersemangat kalau dengar.

Tazkirah pasal keadaan politik negara sekarang. Mau tak semangat kan?

Klinik Lita Alis ni antara klinik feveret Abe We la. Sebab ubatnya begitu serasi sekali. Cewahh...




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
Nurul Shahira
AUTHOR
4 August 2015 at 13:12 delete

Ewah. Doktor pun semangat bercerita pasal politik.

Reply
avatar
Diana Rashid
AUTHOR
4 August 2015 at 14:42 delete

hahaaaha..ingtkan cerita pasal kesihatan ke..rupanya politik..topik paling hangat masa ni..kan??semua orang bercerita tentang nya..

Reply
avatar
Syira Lokman
AUTHOR
4 August 2015 at 15:31 delete

klinik pun nak beraya laa

Reply
avatar
4 August 2015 at 20:04 delete This comment has been removed by the author.
avatar
4 August 2015 at 22:22 delete

ada biskut tart tak Ewan ?

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
5 August 2015 at 08:38 delete

GWS abe we. Ingatkan makan jugak kuih raya kat situ. Hehehe :D

Reply
avatar
Cik Mun
AUTHOR
5 August 2015 at 14:45 delete

uishh..xpernah lagi klinik hidang kuih raya ni..

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.