Sambutan Raya di Klinik Lita Alis Putrajaya

Sambutan Raya di Klinik Lita Alis Putrajaya


Semalam Abe We bawa Mama Harraz g klinik Lita Alis Presint 9. Masuk-masuk klinik, wowww...ada kuih raya.

Meriah gak klinik ni. Cumanya, tak de air je. heheheee... Tapi Abe We tak makan pun. 

Tak lalu nak makan dah.

Lepas Mama Harraz buat pemeriksaan, doktor tu sempat bagi tazkirah. Doktornya sempoi je. Tapi dia punya cerita, memang bersemangat kalau dengar.

Tazkirah pasal keadaan politik negara sekarang. Mau tak semangat kan?

Klinik Lita Alis ni antara klinik feveret Abe We la. Sebab ubatnya begitu serasi sekali. Cewahh...




Image and video hosting by TinyPic

8 comments

avatar

Ewah. Doktor pun semangat bercerita pasal politik.

Balas
avatar

hahaaaha..ingtkan cerita pasal kesihatan ke..rupanya politik..topik paling hangat masa ni..kan??semua orang bercerita tentang nya..

Balas
avatar

klinik pun nak beraya laa

Balas
This comment has been removed by the author.
avatar
Balas
avatar

ada biskut tart tak Ewan ?

Balas
avatar

GWS abe we. Ingatkan makan jugak kuih raya kat situ. Hehehe :D

Balas
avatar

uishh..xpernah lagi klinik hidang kuih raya ni..

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.