Salahkah tengok video Blue berjemaah?





BLUE

Salahkah tengok video Blue berjemaah?

Pantang larang tok nenek.....

Abe We nak cerita satu kisah. Kisah bila kita ajak kawan-kawan tonton video Blue. Kalau kita ajak orang lelaki

Jom tengok video Blue? Latest ni!!
Apakah jawapan daripada mulut orang lelaki?

Dan bagaimana kalau kita ajak perempuan dengan soalan dekat atas tu?

Dan apa pula yang akan di katakan oleh orang tua kita bila kita cakap macam ayat dekat atas tu?

Kompem kita kena pelangkung kan?

Kau dah kenapa nak tengok video Blue depan aku? Kau dah nak mam.....????!!!!!

Abe We rasa tak salah pun tengok video Blue. Percaya tak, masa korang baca ni mesti akan ada satu tanggapan yang negatif? Betul tak?

Okok. Abe We sememangnya dah lama tak tengok video Blue ni. Bertahun gak lah, Tapi bila tengok video ni, adatlah ada goyang-goyang sikit.

Last Abe We tengok video Blue ni antara tahun 2001 - 2003 kalau tak silap lah. Kalau dulu masa sekolah memang tengok depan TV je. Tak de masalah. Bila masuk U, kompem-kompemlah tengok depan PC.

Itu pun depan PC kawan. Download siap-siap, lepas tu tengok. Lagi best tengok ramai-ramai. Tapi member se-U dulu mana layan sangat Blue ni. Tengok gitu-gitu je lah.

Antara video Blue yang Abe We suka tengok:-











Blue - Best in me

Dan ni lagu yang paling Abe We suka. Video klip macam tak jumpa je. Jumpa yang ni ok lah. Ada lirik. Boleh nyanyi-nyayi.



So, kamurang semua dah tengok video Blue ni? Tak salahkan kalau nak goyang-goyang?


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
ahmad fauzan
AUTHOR
7 August 2015 at 16:19 delete

hahah... its s blue... http://variousfastsolution.blogspot.com/

Reply
avatar
7 August 2015 at 16:21 delete

mari tengok secara berjemaah..hehe

Reply
avatar
7 August 2015 at 16:21 delete

mari tengok secara berjemaah..hehe

Reply
avatar
7 August 2015 at 17:18 delete

kikiki.....all rise...all rise...

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.