">

Salahkah tengok video Blue berjemaah?

/
5 Comments
BLUE

Salahkah tengok video Blue berjemaah?

Pantang larang tok nenek.....

Abe We nak cerita satu kisah. Kisah bila kita ajak kawan-kawan tonton video Blue. Kalau kita ajak orang lelaki

Jom tengok video Blue? Latest ni!!
Apakah jawapan daripada mulut orang lelaki?

Dan bagaimana kalau kita ajak perempuan dengan soalan dekat atas tu?

Dan apa pula yang akan di katakan oleh orang tua kita bila kita cakap macam ayat dekat atas tu?

Kompem kita kena pelangkung kan?

Kau dah kenapa nak tengok video Blue depan aku? Kau dah nak mam.....????!!!!!

Abe We rasa tak salah pun tengok video Blue. Percaya tak, masa korang baca ni mesti akan ada satu tanggapan yang negatif? Betul tak?

Okok. Abe We sememangnya dah lama tak tengok video Blue ni. Bertahun gak lah, Tapi bila tengok video ni, adatlah ada goyang-goyang sikit.

Last Abe We tengok video Blue ni antara tahun 2001 - 2003 kalau tak silap lah. Kalau dulu masa sekolah memang tengok depan TV je. Tak de masalah. Bila masuk U, kompem-kompemlah tengok depan PC.

Itu pun depan PC kawan. Download siap-siap, lepas tu tengok. Lagi best tengok ramai-ramai. Tapi member se-U dulu mana layan sangat Blue ni. Tengok gitu-gitu je lah.

Antara video Blue yang Abe We suka tengok:-











Blue - Best in me

Dan ni lagu yang paling Abe We suka. Video klip macam tak jumpa je. Jumpa yang ni ok lah. Ada lirik. Boleh nyanyi-nyayi.



So, kamurang semua dah tengok video Blue ni? Tak salahkan kalau nak goyang-goyang?


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

5 comments: