Saga Plus - Varian terbaru Proton Saga

Saga plus

Saga Plus - Varian terbaru Proton Saga

Tiada kenaikan harga

Wah...sekarang proton dah keluar proton saga terbaru, Saga Plus.

Proton Holdings Bhd (Proton) memperkenalkan Saga Plus, varian baharu yang dilengkapi ciri tambahan termasuk reka luaran Saga Executive pada lingkungan harga Saga SV.

Best ke Saga Plus ni? Jom kita tengok.

Ciri-ciri terbaru


rim aloi 14 inci, kit badan kenderaan penuh, spoiler, hiasan warna pada belakang kenderaan dan cap tanda gred 'Plus' pada kereta
Saga Plus yang berkuasa enjin Campro IAFM 1.3 liter, didatangkan dalam jenis transmisi manual dan CVT

Wah, menarik bunyinya kan? Saga plus ni lebih cantik dan garang skit dari Saga SV.

Macam mana pulak rupa bentuk dia?

Saga plus

Saga plus

Tak lah ketara sangat perbezaan dia. Ok gak lah. 

Harga Saga Plus

 

harganya serendah RM33,242 hingga RM36,576 seunit.
Wah....murahnje kan? Kalau kita da bayar down payment 10%, so monthly dalam RM400. Ok lah kan?

Ok lah untuk golongan bawahan.
 

Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Saga Plus - Varian terbaru Proton Saga"

Lebih kurang aje kann dengan saga sekarang

proton ni kalau pakai setahun, cermin tingkap dah mula kena tolak dgn tangan tak? Erkkkkk

da pakai saga flx dkt 3 thn, stakad ni x da sebarang masalah... :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF