Saga Plus - Varian terbaru Proton Saga

Saga Plus - Varian terbaru Proton Saga

Saga plus

Saga Plus - Varian terbaru Proton Saga

Tiada kenaikan harga

Wah...sekarang proton dah keluar proton saga terbaru, Saga Plus.

Proton Holdings Bhd (Proton) memperkenalkan Saga Plus, varian baharu yang dilengkapi ciri tambahan termasuk reka luaran Saga Executive pada lingkungan harga Saga SV.

Best ke Saga Plus ni? Jom kita tengok.

Ciri-ciri terbaru


rim aloi 14 inci, kit badan kenderaan penuh, spoiler, hiasan warna pada belakang kenderaan dan cap tanda gred 'Plus' pada kereta
Saga Plus yang berkuasa enjin Campro IAFM 1.3 liter, didatangkan dalam jenis transmisi manual dan CVT

Wah, menarik bunyinya kan? Saga plus ni lebih cantik dan garang skit dari Saga SV.

Macam mana pulak rupa bentuk dia?

Saga plus

Saga plus

Tak lah ketara sangat perbezaan dia. Ok gak lah. 

Harga Saga Plus

 

harganya serendah RM33,242 hingga RM36,576 seunit.
Wah....murahnje kan? Kalau kita da bayar down payment 10%, so monthly dalam RM400. Ok lah kan?

Ok lah untuk golongan bawahan.
 

Image and video hosting by TinyPic

4 comments

avatar

cantik~ ada warna apa lagi? ^_^

Balas
avatar

Lebih kurang aje kann dengan saga sekarang

Balas
avatar

proton ni kalau pakai setahun, cermin tingkap dah mula kena tolak dgn tangan tak? Erkkkkk

Balas
avatar

da pakai saga flx dkt 3 thn, stakad ni x da sebarang masalah... :)

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.