Hujan Lebat





hujan lebat

Ramalan Kaji Cuaca

Hujan lebat sepanjang minggu ini

Di sebabkan hujan petang ni, Abe We pun tengok lah ramalan kaji cuaca sepanjang minggu ini DI SINI

Rupanya, sepanjang minggu ini, di jangka setiap petang akan mengalami hujan. Huhuuuu...

Kalau time sekolah dulu, kalau hujan petang ni memang heaven! Kita bantai tidor!!!

Jom kita tengok ramalan kaji cuaca bagi negeri yang Abe We pilih ni. Yang mana negeri takde tu, nanti tengok lah DI SINI ye. 

Johor

johor

Selangor

Selangor

 Kedah

kedah

 KL

kuala lumpur

 Kelantan

kelantan

 Penang

penang

Kepada yang menunggang motor tu, sila berhati-hati ye. Bukan sahaja motor, kereta pun sama. Jangan lupa baca tips dari Abe We semasa memandu ketika hujan




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
anajingga
AUTHOR
24 August 2015 at 19:50 delete

musim hujan kan ewan, berhati-hati memandu kay :)

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
24 August 2015 at 20:33 delete

Faktor keselamatan perlu diambil kira sebaiknya..

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
25 August 2015 at 09:03 delete

PJ dah dua hari hujan :D

Reply
avatar