Hujan Lebat

Hujan Lebat

hujan lebat

Ramalan Kaji Cuaca

Hujan lebat sepanjang minggu ini

Di sebabkan hujan petang ni, Abe We pun tengok lah ramalan kaji cuaca sepanjang minggu ini DI SINI

Rupanya, sepanjang minggu ini, di jangka setiap petang akan mengalami hujan. Huhuuuu...

Kalau time sekolah dulu, kalau hujan petang ni memang heaven! Kita bantai tidor!!!

Jom kita tengok ramalan kaji cuaca bagi negeri yang Abe We pilih ni. Yang mana negeri takde tu, nanti tengok lah DI SINI ye. 

Johor

johor

Selangor

Selangor

 Kedah

kedah

 KL

kuala lumpur

 Kelantan

kelantan

 Penang

penang

Kepada yang menunggang motor tu, sila berhati-hati ye. Bukan sahaja motor, kereta pun sama. Jangan lupa baca tips dari Abe We semasa memandu ketika hujan




Image and video hosting by TinyPic

4 comments

avatar

musim hujan kan ewan, berhati-hati memandu kay :)

Balas
avatar

Faktor keselamatan perlu diambil kira sebaiknya..

Balas
avatar
Balas
avatar

PJ dah dua hari hujan :D

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.