Hujan Lebat

hujan lebat

Ramalan Kaji Cuaca

Hujan lebat sepanjang minggu ini

Di sebabkan hujan petang ni, Abe We pun tengok lah ramalan kaji cuaca sepanjang minggu ini DI SINI

Rupanya, sepanjang minggu ini, di jangka setiap petang akan mengalami hujan. Huhuuuu...

Kalau time sekolah dulu, kalau hujan petang ni memang heaven! Kita bantai tidor!!!

Jom kita tengok ramalan kaji cuaca bagi negeri yang Abe We pilih ni. Yang mana negeri takde tu, nanti tengok lah DI SINI ye. 

Johor

johor

Selangor

Selangor

 Kedah

kedah

 KL

kuala lumpur

 Kelantan

kelantan

 Penang

penang

Kepada yang menunggang motor tu, sila berhati-hati ye. Bukan sahaja motor, kereta pun sama. Jangan lupa baca tips dari Abe We semasa memandu ketika hujan




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Hujan Lebat"

musim hujan kan ewan, berhati-hati memandu kay :)

Faktor keselamatan perlu diambil kira sebaiknya..

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF