Pertandingan Menulis Essei Seni Kraf Malaysia





Pertandingan Menulis Essei Seni Kraf Malaysia

Pertandingan Menulis Essei Seni Kraf Malaysia

Hadiah utama RM5,000 jadi rebutan

Wah....hadiah utama RM5,000 tu! Siapa yang tak nak kan?

Bagi mereka yang berminat, mari kita sertai pertandingan ini. Mana tau rezeki memihak dekat kita. Untung-untung dapat RM5,000.00, boleh buat downpayment kereta. Heheheee.

Borang Pertandingan Menulis Essei Seni Kraf Malaysia

Borang penyertaan boleh di muat turun di SINI.

Bagi mereka yang berminat, sila teliti syarat penyertaan dahulu sebelum menghantar essei anda. Kalau lari format, nanti hilang RM5,000.00 tu.



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

11 comments

Write comments
Farhain Azmi
AUTHOR
26 August 2015 at 09:20 delete

teringin nk join tp nak kena cari fakta bagai tu..hmm jem sat kpla ni.hehe

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
26 August 2015 at 09:32 delete

jom cuba.....hehehe amboiii iklan adsense menari-nari

Reply
avatar
kisah earty
AUTHOR
26 August 2015 at 16:10 delete

otak dah karat nk mereka ayat..hehe

Reply
avatar
26 August 2015 at 17:46 delete

Maklumat yang menarik. Terima kasih. Salam perkenalan daripada http://travelogisma.blogspot.jp/

Reply
avatar
HASRUL HASSAN
AUTHOR
26 August 2015 at 18:14 delete

Perghh jumlah perkataan tu yang tak tahan tu ...

Reply
avatar
27 August 2015 at 10:22 delete

1000 perkataan = RM1,000.00. hehehe.. memang banyak gila nk tulis

Reply
avatar
27 August 2015 at 10:24 delete

nk taip 300 perkataan pun tersangkut2 dah

Reply
avatar
27 August 2015 at 10:24 delete

agak jem gak la. 5000 perkataan tuh

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.