Pengalaman tengok lumba Superbike free





SBK15 Sepang international circuit

Pergi litar Sepang tanpa Mama Harraz, secara solo


Pada entri semalam, Abe We menjangkan Abe We tak dapat tengok lumba Superbike pada hari Ahad ekoran masalah kesihatan. Tapi akhirnya berjaya juga walaupun pergi sorang.

Sepatutnya, ada 3 orang lagi yang nak folo, tapi sebab Chinggey punya pasal, Abe We keseorangan. Ciss!! Tak guna betul. Da la tiket, makan, parking free, sebab chinggey, Abe We sorang-sorang dekat SIC.

Inilah pengalaman first time Abe We masuk litar Sepang ni. Memang tak pernah pergi pun. Biasanya lalu tepi je masa pergi Kota Seriemas ataupun Bandar Enstek.

Kalau lalu tepi litar tu mesti selalu cakap, "bila agaknya dapat masuk litar Sepang ni. Asek lalu je lah"

Dan rezeki blog sukan paling stylo di alam semesta iaitu www.stylosport.com akhirnya, dapat gak Abe We merasa masuk litar Sepang.

SBK15 Sepang international circuit
Momen paling comel. seorang budak menutup telinganya di sisi ayahnya. Mebi sebab bising sangat.
Memang syok rupanya tengok race ni. Laju-laju diorang bawa. Tak sabar betul. Selamat tak de speed trap. Kalau tak, kompem kena saman. Wakakaka....

SBK15 Sepang international circuit

Tapi, tak ramai pulak orang tengok race ni. Sebab raya ke? Sebab ekonomi ke? Sebab tak de liputan sangat ke? Entah lah.... Tak pasti pulak

video

Nak tengok gambar lagi? Jom terjah blog sukan Abe We. Penat tau buat. Apa kata awak sume, hok comey-comey ni, tengok kat SINI.



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
kak gojes
AUTHOR
3 August 2015 at 12:01 delete

bestnya dpt g tgok live

Reply
avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
3 August 2015 at 12:01 delete

Mimin pernah join membe tgok race car. Pheww
Cair taik telinga dengar enjin dia vroom vromm jee

Reply
avatar
safurara
AUTHOR
3 August 2015 at 14:04 delete

alaaaa kenapa lah kita pompuan x minat eh benda2 ni.hehehe

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
4 August 2015 at 13:15 delete

Dulu masa study masuk SIC sebab ada race car je. Tapi bukanlah race superbike / F1, uhuhu

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.