Pengalaman tengok lumba Superbike free

Pengalaman tengok lumba Superbike free

SBK15 Sepang international circuit

Pergi litar Sepang tanpa Mama Harraz, secara solo


Pada entri semalam, Abe We menjangkan Abe We tak dapat tengok lumba Superbike pada hari Ahad ekoran masalah kesihatan. Tapi akhirnya berjaya juga walaupun pergi sorang.

Sepatutnya, ada 3 orang lagi yang nak folo, tapi sebab Chinggey punya pasal, Abe We keseorangan. Ciss!! Tak guna betul. Da la tiket, makan, parking free, sebab chinggey, Abe We sorang-sorang dekat SIC.

Inilah pengalaman first time Abe We masuk litar Sepang ni. Memang tak pernah pergi pun. Biasanya lalu tepi je masa pergi Kota Seriemas ataupun Bandar Enstek.

Kalau lalu tepi litar tu mesti selalu cakap, "bila agaknya dapat masuk litar Sepang ni. Asek lalu je lah"

Dan rezeki blog sukan paling stylo di alam semesta iaitu www.stylosport.com akhirnya, dapat gak Abe We merasa masuk litar Sepang.

SBK15 Sepang international circuit
Momen paling comel. seorang budak menutup telinganya di sisi ayahnya. Mebi sebab bising sangat.
Memang syok rupanya tengok race ni. Laju-laju diorang bawa. Tak sabar betul. Selamat tak de speed trap. Kalau tak, kompem kena saman. Wakakaka....

SBK15 Sepang international circuit

Tapi, tak ramai pulak orang tengok race ni. Sebab raya ke? Sebab ekonomi ke? Sebab tak de liputan sangat ke? Entah lah.... Tak pasti pulak

video

Nak tengok gambar lagi? Jom terjah blog sukan Abe We. Penat tau buat. Apa kata awak sume, hok comey-comey ni, tengok kat SINI.



Image and video hosting by TinyPic

Share this:

Disqus Comments