Model kanak-kanak IKEA





Pis Yoooo


Model kanak-kanak IKEA

Pakar berlakon

Budak kecik ni, kalau bab berlakon memang pandai. Suruh la buat gaya baby ke tengah tido ke pakai lipstik ke, memang champion dia berlakon.

Tengoklah gaya dia ni. Bantal busuk tu mesti ada kalau setiap kali bangun dari tidur. Kena bagi dia main dulu, baru boleh amek bantal tu.

Selagi tak hilang mamai, selagi tu kepit bantal....huhuuu

Model sofa

Model sofa

Model tidur atas sofa

Model tidur atas sofa. Bantal tak boleh lepas

Saya tengah tidur ni, Jangan kacau


Woooww...empuknya tilam ni

Jom tidur....

Dah pagi dah...bangun2


Lepas penat....jom kita makan...




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

7 comments

Write comments
Ummul Azkee
AUTHOR
11 August 2015 at 14:11 delete

eh,sampai ke ikea bwk bantal busuk ke bang.hihihihi..model mana boleh pegang bntl busuk..tgn kena dlm poket barulah macho.hihihihi

Reply
avatar
11 August 2015 at 14:58 delete

model perasan je...hehe

Reply
avatar
11 August 2015 at 14:59 delete

bantal busuk tu penting....

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
11 August 2015 at 17:29 delete

Comel sangat model tu. Hihi :D

Reply
avatar
11 August 2015 at 17:35 delete

tengoklah sapa papa dia

Reply
avatar
14 August 2015 at 20:50 delete

dah beli x tilam & sofa tu?

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.