Model kanak-kanak IKEA

Model kanak-kanak IKEA

Pis Yoooo


Model kanak-kanak IKEA

Pakar berlakon

Budak kecik ni, kalau bab berlakon memang pandai. Suruh la buat gaya baby ke tengah tido ke pakai lipstik ke, memang champion dia berlakon.

Tengoklah gaya dia ni. Bantal busuk tu mesti ada kalau setiap kali bangun dari tidur. Kena bagi dia main dulu, baru boleh amek bantal tu.

Selagi tak hilang mamai, selagi tu kepit bantal....huhuuu

Model sofa

Model sofa

Model tidur atas sofa

Model tidur atas sofa. Bantal tak boleh lepas

Saya tengah tidur ni, Jangan kacau


Woooww...empuknya tilam ni

Jom tidur....

Dah pagi dah...bangun2


Lepas penat....jom kita makan...




Image and video hosting by TinyPic

7 comments

avatar
Balas
avatar

eh,sampai ke ikea bwk bantal busuk ke bang.hihihihi..model mana boleh pegang bntl busuk..tgn kena dlm poket barulah macho.hihihihi

Balas
avatar

model perasan je...hehe

Balas
avatar

bantal busuk tu penting....

Balas
avatar

Comel sangat model tu. Hihi :D

Balas
avatar

tengoklah sapa papa dia

Balas
avatar

dah beli x tilam & sofa tu?

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.