Mama Harraz tak sihat





Klinik 24 jam putrajaya

Klinik 24 jam Putrajaya

Malam tadi, entah apa yang silap Mama Harraz kena gastrik pulak. Cari-cari ubat gastrik dekat rumah, dah habis pulak.

Abe We pun google akhirnya jumpa klinik ni. Syukur klinik ni dekat dengan rumah. 

Poliklinik Sri Permai, dekat Presint 9, dekat Flat Hijau. Siapa yang duduk berdekatan Presint 9 memang tahu lah Flat Hijau ni. Sebelum ni, flat ni memang kaler hijau. Tapi tahun ni diorang dah tukar. Kalernya lebih cantik.

Harga Mahal


Berbalik pada kisah klinik ni, dari pembacaan Abe We, caj yang di kenakan agak mahal. Betul ke?

Jom kita terjah. 

Pukul 5 pagi Abe We ke klinik tu. Cari ubat gastrik ni:


Harga sepapan RM25 kau. Boleh tahan gak......huhuuu

Tapi dah sakit, kena la beli ubat. Lagi pun klinik ni 24 jam. Tu yang mahal sikit.

Muntah-muntah pula

Balik je dari klinik ni, Mama Harraz dah start muntah-muntah. Adehhh.....kronik dah ni. Pakej gastrik dengan muntah. Memang tak dapat tidur lah Mama Harraz.

Dapatkan rawatan doktor

Dengan keadaan Mama Harraz macam ni, nampak gayanya, aktiviti open house wajib di elakkan. Huhuuuu

Pukul 9 nanti terpaksalah kena pergi klinik. Kena dapatkan rawatan susulan.

Ke Danish nak dapat adik baru?????



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
kak gojes
AUTHOR
1 August 2015 at 16:41 delete

semoga mama harraz cepat sembuh

Reply
avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
3 August 2015 at 12:04 delete

After midnight service klinik mmemang mahal. Huaaa! Adik baru pun ok jugak tuu. Amin amin

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.