Majlis sambutan raya dekat ofis






Yay.... Sempat lagi nak sambut raya kat ofis. Walaupun agak lambat, tapi still sempat lagi.

Abe We malas nak cita banyak, yang kat bawah ni je Abe We nak. Hehehee


Musim raya ni, memang naiklah berat badan. Huhuuu.... Takpe lah, janji perut kenyang.


Jom kita makan!!!!




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
14 August 2015 at 21:03 delete

woooo~ walau raya nak habis, still ada jamuan raya.. ini betul-betul raya.. bestnya.. ^_^

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.