Lelaki di lahirkan tak pandai menipu

Lelaki di lahirkan tak pandai menipu



Lelaki di lahirkan tak pandai menipu

Lelaki manusia paling jujur

Siapa sokong dengan kenyataan di atas? Yang tak sokong tu tak mo kawanlah. Huhu....

Sebenarnya, Abe We telah mencari fakta-fakta ni dari pelbagai sumber dan pengalaman mereka yang di usia emas.

Orang cakap, "cakap berdasarkan pengalaman"

Jujur tahap ke

Ok. Kalau kome sume tak caye, cuba tengok situasi ni

Situasi bercinta

Awek: Yang, baju ni cantik tak?
Pakwe: Tak sesuai sangat lah. Seksi sikit ni. Cuba yang sana tu.
Awek: Tak ok eh? Tapi kaler dia sweet. Ok, i cuba yang sana k.
            Amacam? Ok tak yang?
Pakwe: Ok gak ni. Boleh lah ni.
Awek: Ok eh? Yang suka tak? Kalau suka i beli eh.
Pakwe: Ok. Cantik yang ni. 

Situasi bertunang

Awek: Yang, baju ni cantik tak?
Pakwe: Tak sesuai sangat lah. Seksi sikit ni. Cuba yang sana tu.
Awek: Ala...tapi ni ok lah. Nanti pakai lah inner ke apa ke. Yang sana tu macam makcik-makcik sikit.
Pakwe: Hmmm..okok lah.
Awek: Ok tak ni?
Pakwe: Ok gak lahhhhhh.......
Awek: I beli eh...
Pakwe: Ok.

Situasi dah berkahwin

Isteri: Yang, baju ni ok tak?
Suami: Tak sesuai sangat lah. Seksi sikit ni. Cuba yang sana tu.
Isteri: Hishhh U ni. Takde taste lah!
Suami: Beli je lah yang ni. Ok dah.
Isteri: Betul ni? Kompem?
Suami: Hmmm...Beli la!


Jujur kan lelaki ni?

Heheheee




Image and video hosting by TinyPic

Share this:

Disqus Comments