Harga Coklat Daim IKEA Mahal





coklat daim

Harga Coklat Daim IKEA Mahal

RM34 untuk pek 300 gm


Rasa macam nak pengsan tengok harga coklat Daim dekat IKEA ni. RM34.00 untuk pek 300 gram.

Bapak mahal. Dari sumber rujukan Abe We:-


  1. onniesham.blogspot.com - RM14.30/300gm
  2. mawardiyunus.com - RM16.90/300gm

Harga atas ni merujuk harga dekat Langkawi. Tapi kalau beza pun, kita amek lah RM25.00/300gm. Dekat IKEA ni pulak RM34/300gm.

Bukan ke mahal?

Ke Abe We yang silap?

????????????????????????????????????????

Ekceli, Abe We tak suka sangat pun makan coklat Daim ni. Kalau makan je, asek lah terlekat celah gigi. Korek-korek pakai lidah agak krem lidah. hehehehe.....





Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

7 comments

Write comments
khaty aiman
AUTHOR
7 August 2015 at 09:33 delete

mujur tidak gemar dengan coklat daim

Reply
avatar
7 August 2015 at 09:49 delete

mahal sikit tu...tapi kalau dah duduk dalam aircond, dok kat IKEA pulak...mmg xleh nak expect harga dia murah... :P

Reply
avatar
7 August 2015 at 14:57 delete

maakkkk ai.. terkezuuutt tengok harga..nasib masa pi langkawi beli banyak.. makann sampai rasa nak terbelahak..terus tak nak dah.. hahaha

Reply
avatar
7 August 2015 at 16:41 delete

saya pun tak berapa gemar sangat. sep skit kak

Reply
avatar
7 August 2015 at 16:42 delete

macam mahal banyak je. di sebabkan daim bukan coklat kegemaran, so xbrapa nk tau sgt harga dia. hehehe...kot2 ni impot dari Sweden gak kot

Reply
avatar
7 August 2015 at 16:43 delete

saya ada lg stok coklat langkawi sejak dari bulan 5 haritu. kakakak....xmampu nk makan...tamak sangat

Reply
avatar
Dellyna zain
AUTHOR
16 May 2016 at 16:14 delete

memang harga dia camtu lah
murah kat tempat bebas cukai jerr
tak caya ce gi kedai lain yg jual coklat daim tu

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.