First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015






Jom sertai segmen ini

Caranya:

  1. Follow blog Erna : alongwawaerna.blogspot.com. Jangan lupa nyatakan blogger yang ke berapa. Yang Dah lama follow tak mengapa.
  2. Buat satu entri : First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015.
  3. Tampal banner di atas dan Backlink ke entri/article ini.
  4. Jangan lupa komen dan paste kan url di dalam ruangan komen di bawah. Nanti Erna akan listkan senarai yang jon yek.


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
13 August 2015 at 10:01 delete

keen datang mengengsot ni..

good luck~ ^_^

Reply
avatar
13 August 2015 at 14:21 delete

datang skodeng sini....gud luck!! :)

Reply
avatar
14 August 2015 at 18:36 delete

Good luck.

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html

Reply
avatar
20 August 2015 at 12:39 delete

Salam perkenalan. Saya dah lama follow. Terima kasih join segmen erna yek. Tahniah kerana terpilih dalam bloglist Erna.

Segmen :http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html
Senarai pemenang : http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/pemenang-first-segmen-erna-bloglist.html

Reply
avatar
12 September 2015 at 22:04 delete

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ... ;)

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.