First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015

First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015


Jom sertai segmen ini

Caranya:

  1. Follow blog Erna : alongwawaerna.blogspot.com. Jangan lupa nyatakan blogger yang ke berapa. Yang Dah lama follow tak mengapa.
  2. Buat satu entri : First-Segmen Erna : Bloglist -Walking Ogos 2015.
  3. Tampal banner di atas dan Backlink ke entri/article ini.
  4. Jangan lupa komen dan paste kan url di dalam ruangan komen di bawah. Nanti Erna akan listkan senarai yang jon yek.


Image and video hosting by TinyPic

5 comments

avatar

keen datang mengengsot ni..

good luck~ ^_^

Balas
avatar

datang skodeng sini....gud luck!! :)

Balas
avatar

Good luck.

http://akukaudansesuatu.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html

Balas
avatar

Salam perkenalan. Saya dah lama follow. Terima kasih join segmen erna yek. Tahniah kerana terpilih dalam bloglist Erna.

Segmen :http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/first-segmen-erna-bloglist-walking-ogos.html
Senarai pemenang : http://alongwawaerna.blogspot.com/2015/08/pemenang-first-segmen-erna-bloglist.html

Balas
avatar

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf xsempat blog walking bulan lepas ... ;)

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.