Cara turun berat badan 20kg dan lebih






Cara turun berat badan 20kg dan lebih

Cara yang paling cepat dan berkesan

Abe We telah pun baca cara turun berat badan 20kg dari Nota Purba di SINI. Abe We memang suka baca tulisan di Nota Purba ni.

Antara petikan dari Nota Purba ni ialah:

Sangkaan aku mestilah dia daftar gym yang mahal-mahal tu, atau disebabkan berpuasa, atau jogging 5 kali seminggu, tak makan nasi selama 2 bulan, diet Atkins, pergi pejabat naik basikal, naik tangga setiap hari, atau beli treadmill, makan julap, consume Herbalife dan sewaktu dengannya, sedut lemak?,mungkin jugak masuk kelas menari atau Zumba dan lain-lain lagi yang aku pernah terbaca cara menurunkan berat badan. 
Tapi, sangkaan aku satu pun tak kena. 
“Takdelah, kena denggi. Masuk wad muntah-muntah, berak-berak, pastu kurus” – dia jawab.
Memang tergelak baca entri dari Nota Purba ni. Macam yang diceritakan, kalau kena denggi ni, boleh la kuruskan. Tapi sape yang nak? Tak gitu?

Tips turun berat dengan pantas

Kali ni, Abe We nak kongsi 1 cara turun berat badan dengan cepat. Kalau ikut cerita dari Nota Purba, mungkin ia ambil masa 1 - 2 minggu juga.

Tapi, cara Abe We ni lagi singkat. Sepantas kilat orang cakap.

Tapi terpulang kepada kita la. Takut nanti orang cakap tahyul la kurafat la.

Tapi cara ni memang berkesan. Abe We dah buat kajian dah, Dari sudut pembacaan Abe We, memang cara ni paling berkesan.

Kita tak perlu cakap banyak lagi. Kita hanya perlu sediakan barang-barangnya sahaja. Di harap, semua orang boleh sediakan pen dan kertas untuk salin ye. Take Note betul-betul tau.

Sesiapa yang malas nak eksesais boleh pakai cara ni. Bahan-bahan yang kita perlu sediakan pun tak susah dan tak banyak. Senang je.

Bahan-bahannya:-


  1.  Seorang Tok Bomoh

Tengok, 1 je bahannya. Tok Bomoh. Senangkan?

Ok, lepas tu cakap kat tok bomoh ni gini

Tok, saya ni malas nak bersenam nak kuruskan badan. Boleh tak tok hantar santau dekat saya? Cepat sikit boleh kurus tok. Nanti kalau saya dah kurus, tok amek baliklah santau tu. Janji saya kurus......hehehe

kikiki.........


p/s: sila ambil risiko sendiri ye guna cara kat atas ni.




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

15 comments

Write comments
Amanda Suria
AUTHOR
11 August 2015 at 15:18 delete

ciss ....sampai habis gigih SA baca...

Reply
avatar
11 August 2015 at 15:25 delete

Emmmm Emmmm Emmmmmm santau .............
tapi menarik pembaca nak baca lahhhh... hilang 20 kg sekelip mata...

Reply
avatar
Dunia Zumal
AUTHOR
11 August 2015 at 16:08 delete

Omg dahsyatnya cara nak kurus tu, filir 101 juta kali gak nie...

Reply
avatar
11 August 2015 at 17:15 delete

Kehkehkeh.....Memang betui2 gile ini cara...kehkehkeh... gigih baca sampai abis.... ;)

Reply
avatar
Fendi Rocka
AUTHOR
11 August 2015 at 17:26 delete

aku pulak yang terkena.

Reply
avatar
11 August 2015 at 17:36 delete

kikiki....mmg nk kena kan org

Reply
avatar
11 August 2015 at 17:36 delete

hahaha....memang cepat kan?

Reply
avatar
11 August 2015 at 17:37 delete

kikiki...rasanya 2.6 bilion kali pun tak dpt jwpn lg ni

Reply
avatar
11 August 2015 at 17:37 delete

hehehe...kalau masuk blog ni, memang kena baca tanpa prejudis...hehehe

Reply
avatar
PeRdU cINta
AUTHOR
11 August 2015 at 19:43 delete

Ermmmmm..reput terus ni..huhuhuhu..

Reply
avatar
14 August 2015 at 20:46 delete

hahahahahahahahahahahaha kuangjo terkena

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.