Bayi yang dilahirkan budak 11 tahun meninggal dunia

Bayi yang dilahirkan budak 11 tahun meninggal dunia

Bayi yang dilahirkan budak 11 tahun meninggal dunia


Bayi lelaki yang dilahirkan oleh seorang budak berusia 11 tahun, pada Rabu lalu,meninggal dunia di Hospital Tuanku Najihah, Kuala Pilah lebih kurang pukul 3 pagi tadi.

Pengerusi Jawatankuasa Bertindak Kebajikan, Pembangunan Wanita dan Keluarga negeri, Datuk Norhayati Omar berkata, beliau dimaklumkan perkara tersebut oleh pegawai Jabatan Kebajikan Masyakat (JKM).

“Saya difahamkan bayi itu meninggal dunia di Hospital Tuanku Ampuan Najihah, Kuala Pilah dan telah dibawa pulang ke rumah keluarganya di Bahau,” katanya ketika dihubungi.

Sementara itu, Ketua Polis daerah Jempol, Superintendan Hamzah Alias mengesahkan bayi tersebut meninggal dunia pukul 3 pagi tadi akibat komplikasi dalam perut.



http://www.utusan.com.my/berita/nahas-bencana/bayi-yang-dilahirkan-budak-11-tahun-meninggal-dunia-1.123388#sthash.7CDDOj1n.dpuf



Image and video hosting by TinyPic

7 comments

avatar

kesiannya baby.adeh...balik rumah terus xde.. sedih kot... yoorin masa umur 11 tahun, dapat adik no 4.. tu pon tak gheti lah nak dukung2.. huhu,, ni dapat anak, xdpt la bayang perasaan camna.. takziah untuk keluarga mereka..

Balas
avatar

Tu la. Dah la lahirkan pd usia sgt muda. Tup tup meninggal pula. Sedihnya.....

Balas
avatar

Inna Lillahi Wa Inna Ilaihi Raajiunn...

Balas
avatar

Allah maha mengetahui.

Balas
avatar

innalillahiwainnailaihiraajiun

Balas
avatar

Allah lebih menyayangi anaknya

Balas
avatar

Ma sha Allah..Al Fatihah..

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.