Bayi 11 hari parah ditikam di kepala

Bayi 11 hari parah ditikam di kepala

Pisau sepanjang 12 inci ditemui melekat di kepala bayi

Masya allah....terkejut Abe We tengok berita ni. Kejadian berlaku dekat Vietnam. Ceritanya:

Seorang bayi yang berusia 11 hari parah ditikam di kepala oleh seorang pesakit di sebuah hospital, 8 Ogos lepas.
Menurut laporan Mirror, pisau sepanjang 12 inci ditemui melekat di kepala bayi berkenaan yang sedang tidur bersama ibunya sebelum kejadian.
Ibu bayi tersebut, Vo Thi Hong Duyen, 32 mendakwa seorang pesakit yang berusia 51 tahun yang berkongsi bilik rawatan telah menyerang bayinya.
"Beliau lompat ke arah saya dan kami bergelut. Kemudian saya dengar bunyi jeritan," katanya dalam kejadian 3.40 pagi tersebut.
Kesian kan? Apa lah salah bayi tu?

Tapi Abe We saspek, laki tu mesti ada masalah mental. Tu sebab jadi gitu. Harap-haraplah baby ni selamat.




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
3 Komentar untuk "Bayi 11 hari parah ditikam di kepala"

sedihnya...cian baby tu..bagi kat yanie lagi bagus dari dok tikam cam tu huhu sedihnya..

allah...kesiannya...apa lah dosa bayi tu jadi mangsa..

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF