Bayi 11 hari parah ditikam di kepala





Bayi 11 hari parah ditikam di kepala

Pisau sepanjang 12 inci ditemui melekat di kepala bayi

Masya allah....terkejut Abe We tengok berita ni. Kejadian berlaku dekat Vietnam. Ceritanya:

Seorang bayi yang berusia 11 hari parah ditikam di kepala oleh seorang pesakit di sebuah hospital, 8 Ogos lepas.
Menurut laporan Mirror, pisau sepanjang 12 inci ditemui melekat di kepala bayi berkenaan yang sedang tidur bersama ibunya sebelum kejadian.
Ibu bayi tersebut, Vo Thi Hong Duyen, 32 mendakwa seorang pesakit yang berusia 51 tahun yang berkongsi bilik rawatan telah menyerang bayinya.
"Beliau lompat ke arah saya dan kami bergelut. Kemudian saya dengar bunyi jeritan," katanya dalam kejadian 3.40 pagi tersebut.
Kesian kan? Apa lah salah bayi tu?

Tapi Abe We saspek, laki tu mesti ada masalah mental. Tu sebab jadi gitu. Harap-haraplah baby ni selamat.




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
13 August 2015 at 08:21 delete

kejam betul,kesian bayi tu.

Reply
avatar
yanie yusuf
AUTHOR
13 August 2015 at 08:41 delete

sedihnya...cian baby tu..bagi kat yanie lagi bagus dari dok tikam cam tu huhu sedihnya..

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
14 August 2015 at 10:36 delete

allah...kesiannya...apa lah dosa bayi tu jadi mangsa..

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.