Bapa cuba lemaskan anak kerana bekas isteri






Bapa cuba lemaskan anak kerana bekas isteri

Ramai orang sakit jiwa

Masya allah..... Terkedu pertama kali membaca entri ni di SINI. Agak menghairankan, kenapa semua ni boleh berlaku?

Masa baca berita ni, Abe We dapat agak, kejadian ni mesti bukan dekat Malaysia. Sekali baca, memang betul.

Macam biasalah, kalau kejadian pelik ni negara yang menjadi suspek pertama Abe We ialah China. Sejak mulanya berita kanak-kanak di langgar lori dulu, yang mana takde orang nak tolong, malah buat bodoh je, memang berita dari sana semua pelik!

Diorang dah macam takde keperimanusiaan. Takde kesedaran. Atau bahasa lainnya, "ko nak sakit, tu ko punya pasal. Janji aku sihat". Tak gittew?

Atau memang rakyat China mempunyai masalah jiwa?

Minggu lepas Abe We ada baca, sorang awek China ni nangis berguling-guling dekat tempat public lepas pakwe dia putuskan hubungan. Berguling-guling macam budak kecik tu. Ko dah kenapa?

Sebab cinta je, ko dah tak betul. Macam-macam cerita sebenarnya dekat sana. 

Ke sebab media ni terlalu fokus dekat sana untuk menutup cerita dekat sini?

Hmmmmm........





Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
Mirabeads azi
AUTHOR
24 August 2015 at 08:08 delete

semakin ramai yang mengalami masalah jiwa sekarang ni

Reply
avatar
Farhain Azmi
AUTHOR
24 August 2015 at 08:46 delete

x boleh baca berita pasal baby.kesian sgt.kang sy pula yg stress..hehe

Reply
avatar
24 August 2015 at 11:20 delete

btul tu. saya pun... :(

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.