Banyaknya Road Block






Road block sana sini

Bersih ke Kotor puncanya?

Hadoiihhh......

Semalam masa balik kerja, tengah syok bawa kete laju-laju, tiba-tiba je kete kat depan semua slow. 

Ingatkan ada eksiden, tapi rupanya ada road block. Patutlah ada sebiji lori dari laluan sebelah dok main lampu.

Kendian, tengah hari ni, masa balik dari tengok rumah, ada road block dekat area Cyberjaya.

Oooo.....ni mesti sebab golongan tertentu....

Habis kita pula yang susah.

Bila yang Atas buat kecoh, yang Bawah pun buat kecoh juga....

Alahai....


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
29 August 2015 at 18:43 delete

Buatlah sesuatu yang mendatangkan manfaat pada semua bukan sebaliknya..

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
30 August 2015 at 09:51 delete

Tak berapa nak merdeka la jawabnya...

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.