Banyaknya Road Block






Road block sana sini

Bersih ke Kotor puncanya?

Hadoiihhh......

Semalam masa balik kerja, tengah syok bawa kete laju-laju, tiba-tiba je kete kat depan semua slow. 

Ingatkan ada eksiden, tapi rupanya ada road block. Patutlah ada sebiji lori dari laluan sebelah dok main lampu.

Kendian, tengah hari ni, masa balik dari tengok rumah, ada road block dekat area Cyberjaya.

Oooo.....ni mesti sebab golongan tertentu....

Habis kita pula yang susah.

Bila yang Atas buat kecoh, yang Bawah pun buat kecoh juga....

Alahai....


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments
PeRdU cINta
AUTHOR
29 August 2015 at 18:43 delete

Buatlah sesuatu yang mendatangkan manfaat pada semua bukan sebaliknya..

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
30 August 2015 at 09:51 delete

Tak berapa nak merdeka la jawabnya...

Reply
avatar