">

Banyaknya Road Block

/
2 Comments

Road block sana sini

Bersih ke Kotor puncanya?

Hadoiihhh......

Semalam masa balik kerja, tengah syok bawa kete laju-laju, tiba-tiba je kete kat depan semua slow. 

Ingatkan ada eksiden, tapi rupanya ada road block. Patutlah ada sebiji lori dari laluan sebelah dok main lampu.

Kendian, tengah hari ni, masa balik dari tengok rumah, ada road block dekat area Cyberjaya.

Oooo.....ni mesti sebab golongan tertentu....

Habis kita pula yang susah.

Bila yang Atas buat kecoh, yang Bawah pun buat kecoh juga....

Alahai....


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

2 comments:

  1. Buatlah sesuatu yang mendatangkan manfaat pada semua bukan sebaliknya..

    ReplyDelete
  2. Tak berapa nak merdeka la jawabnya...

    ReplyDelete