Aeon Big lagi murah dari Tesco

/
11 Comments

Aeon Big lagi murah dari Tesco

Ini adalah berdasarkan pengalaman Abe We. Abe We memang antara pengunjung tetap Aeon Big Alamanda. Lagi-lagi bila tarikh 28 haribulan. Bila 28 haribulan je, memang barang murah dekat Aeon Big.

Nak beli susu, pampers memang time ni lah.

Ok. Berdasarkan pengamatan Abe We yang mana Abe We telah berkunjung ke Aeon Big Alamanda dan juga Tesco Kajang, inilah hasil risikannya

Pampers

Aeon Big


Pampers Drypers di Aeon Big RM31.90.

Tesco


Pampers Drypers di Tesco RM41.25.

Televisyen

Aeon Big


LG 49" Full HD LED TV
LG 49" Full HD LED TV

LG 49" Full HD LED TV

Televisyen LG 49" Full HD LED TV di Aeon Big = RM1999.00

Tesco

LG 49" Full HD LED TV
LG 49" Full HD LED TV

 
LG 49" Full HD LED TV

Televisyen LG 49" Full HD LED TV di Tesco = RM2199.00

Botol Susu

Aeon Big

avent

Tesco

Dekat Tesco, Abe beli botol susu Avent 8 oz = RM45.00, manakala untuk 10 oz RM47.00. Punya jauh beza dengan Aeon Big. Dah la botol ni susah cari.

Kesimpulannya

Jika rumah anda berdekatan dengan Aeon Big, makanya, pergilah Aeon Big. Memang berbaloi.



Image and video hosting by TinyPic


You may also like

11 comments:

  1. bebelanja la dengan bijak..kan?/jangan lupa bandingkan harga

    ReplyDelete
  2. aeon big tu time promosi memang harga rendah cube pegi kalo harga biasa..sm je dgn harga tesco sbnrnya

    ReplyDelete
  3. SA jarang shopping kat AEON Big tp shopping kat AEON Jusco..dapat point leh tebus voucher..hehehehe

    ReplyDelete
  4. Emm sy mmg dah lama prasan tesco ni mahal dia luar biasa. Even sblm gst pon sy pernah nampam pampers drypers tu 40++. Sekarang dh xpergi tesco dh. Kat melaka ada family store. Mmg murah berbanding tesco.

    Jom join segmen bloglist. Ada hadiah menarik taw. SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesco mmg mahal skit. Sy pernah survey drypers kt tesco sni. Sblm gst lg harga dah 40++. Sib baik kt sni ada family store. Murah byk dri dia..

      Delete
  5. 10hinggit beza pampers tu...nk beritahu suami la..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah. tp sila datang pada members day pada 28 hari bulan ye. members day je murah

      Delete
  6. bandingkan time promotion kt aeon big dgn harga tanpa promotion kt tesco. bebal.

    ReplyDelete
  7. Sekarang ni harga diapers baby dah mahal. Kami beli online bolehlah compare harga offer sebelum beli. Bolehlah dapat harga murah untuk drypers M80 dan S88 RM 20/pek bila beli buddle 3 pek sekali harung. Bolehla survey harga kat 11street pada hari tertentu seller kat sana jual harga jimat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for info mat nor. harga drypers memang naik gila-gila.

      Delete