Aeon Big lagi murah dari Tesco

Aeon Big lagi murah dari Tesco


Aeon Big lagi murah dari Tesco

Ini adalah berdasarkan pengalaman Abe We. Abe We memang antara pengunjung tetap Aeon Big Alamanda. Lagi-lagi bila tarikh 28 haribulan. Bila 28 haribulan je, memang barang murah dekat Aeon Big.

Nak beli susu, pampers memang time ni lah.

Ok. Berdasarkan pengamatan Abe We yang mana Abe We telah berkunjung ke Aeon Big Alamanda dan juga Tesco Kajang, inilah hasil risikannya

Pampers

Aeon Big


Pampers Drypers di Aeon Big RM31.90.

Tesco


Pampers Drypers di Tesco RM41.25.

Televisyen

Aeon Big


LG 49" Full HD LED TV
LG 49" Full HD LED TV

LG 49" Full HD LED TV

Televisyen LG 49" Full HD LED TV di Aeon Big = RM1999.00

Tesco

LG 49" Full HD LED TV
LG 49" Full HD LED TV

 
LG 49" Full HD LED TV

Televisyen LG 49" Full HD LED TV di Tesco = RM2199.00

Botol Susu

Aeon Big

avent

Tesco

Dekat Tesco, Abe beli botol susu Avent 8 oz = RM45.00, manakala untuk 10 oz RM47.00. Punya jauh beza dengan Aeon Big. Dah la botol ni susah cari.

Kesimpulannya

Jika rumah anda berdekatan dengan Aeon Big, makanya, pergilah Aeon Big. Memang berbaloi.



Image and video hosting by TinyPic

11 comments

avatar

PC dah lama tak ke tesco..

Balas
avatar

bebelanja la dengan bijak..kan?/jangan lupa bandingkan harga

Balas
avatar

aeon big tu time promosi memang harga rendah cube pegi kalo harga biasa..sm je dgn harga tesco sbnrnya

Balas
avatar

SA jarang shopping kat AEON Big tp shopping kat AEON Jusco..dapat point leh tebus voucher..hehehehe

Balas
avatar

Emm sy mmg dah lama prasan tesco ni mahal dia luar biasa. Even sblm gst pon sy pernah nampam pampers drypers tu 40++. Sekarang dh xpergi tesco dh. Kat melaka ada family store. Mmg murah berbanding tesco.

Jom join segmen bloglist. Ada hadiah menarik taw. SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST

Balas
avatar

Tesco mmg mahal skit. Sy pernah survey drypers kt tesco sni. Sblm gst lg harga dah 40++. Sib baik kt sni ada family store. Murah byk dri dia..

Balas
avatar

10hinggit beza pampers tu...nk beritahu suami la..

Balas
avatar

aah. tp sila datang pada members day pada 28 hari bulan ye. members day je murah

Balas
avatar

bandingkan time promotion kt aeon big dgn harga tanpa promotion kt tesco. bebal.

Balas
avatar

Sekarang ni harga diapers baby dah mahal. Kami beli online bolehlah compare harga offer sebelum beli. Bolehlah dapat harga murah untuk drypers M80 dan S88 RM 20/pek bila beli buddle 3 pek sekali harung. Bolehla survey harga kat 11street pada hari tertentu seller kat sana jual harga jimat.

Balas
avatar

thanks for info mat nor. harga drypers memang naik gila-gila.

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.