">

Takde mood kerja

/
4 Comments

Masih mood bercuti

Sepatutnya Abe We nak update entri semalam, tapi apakan daya, tiada mood. Apatah lagi duduk ofis sorang-sorang. Huhuhuuu......

Bayangkanlah, dekat ofis ni semalam ada 4 orang termasuk Abe We yang berkerja. Itu pun department yang berlainan. Last-last, layan movie online je. Hehehhee.....

So, hari ni pun sama gak. Tapi mood kerja tu ada lah. Tu pun dalam 1.5% je. Kikikiiii.....

Siapa yang dah start kerja mulai semalam, sep sikit.




Image and video hosting by TinyPic


You may also like

4 comments:

  1. sama, haha :D mood still cuti lagi T_T
    tapi emy start keje harini, muehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama la kita. bosan gila. kedai makan pun tak banyak buka. yang ada pun mamak je. huhuuu

      Delete
  2. Sama la bosan giler ni...nak update citer raya pun x selera....acaner tu?

    ReplyDelete