Takde mood kerja






Masih mood bercuti

Sepatutnya Abe We nak update entri semalam, tapi apakan daya, tiada mood. Apatah lagi duduk ofis sorang-sorang. Huhuhuuu......

Bayangkanlah, dekat ofis ni semalam ada 4 orang termasuk Abe We yang berkerja. Itu pun department yang berlainan. Last-last, layan movie online je. Hehehhee.....

So, hari ni pun sama gak. Tapi mood kerja tu ada lah. Tu pun dalam 1.5% je. Kikikiiii.....

Siapa yang dah start kerja mulai semalam, sep sikit.




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
21 July 2015 at 11:20 delete

sama, haha :D mood still cuti lagi T_T
tapi emy start keje harini, muehehe.

Reply
avatar
21 July 2015 at 11:55 delete

sama la kita. bosan gila. kedai makan pun tak banyak buka. yang ada pun mamak je. huhuuu

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
21 July 2015 at 12:12 delete

Sama la bosan giler ni...nak update citer raya pun x selera....acaner tu?

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.