Takde mood kerja






Masih mood bercuti

Sepatutnya Abe We nak update entri semalam, tapi apakan daya, tiada mood. Apatah lagi duduk ofis sorang-sorang. Huhuhuuu......

Bayangkanlah, dekat ofis ni semalam ada 4 orang termasuk Abe We yang berkerja. Itu pun department yang berlainan. Last-last, layan movie online je. Hehehhee.....

So, hari ni pun sama gak. Tapi mood kerja tu ada lah. Tu pun dalam 1.5% je. Kikikiiii.....

Siapa yang dah start kerja mulai semalam, sep sikit.




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
21 July 2015 at 11:20 delete

sama, haha :D mood still cuti lagi T_T
tapi emy start keje harini, muehehe.

Reply
avatar
21 July 2015 at 11:55 delete

sama la kita. bosan gila. kedai makan pun tak banyak buka. yang ada pun mamak je. huhuuu

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
21 July 2015 at 12:12 delete

Sama la bosan giler ni...nak update citer raya pun x selera....acaner tu?

Reply
avatar