Takde mood kerja


Masih mood bercuti

Sepatutnya Abe We nak update entri semalam, tapi apakan daya, tiada mood. Apatah lagi duduk ofis sorang-sorang. Huhuhuuu......

Bayangkanlah, dekat ofis ni semalam ada 4 orang termasuk Abe We yang berkerja. Itu pun department yang berlainan. Last-last, layan movie online je. Hehehhee.....

So, hari ni pun sama gak. Tapi mood kerja tu ada lah. Tu pun dalam 1.5% je. Kikikiiii.....

Siapa yang dah start kerja mulai semalam, sep sikit.




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
4 Komentar untuk "Takde mood kerja"

sama, haha :D mood still cuti lagi T_T
tapi emy start keje harini, muehehe.

sama la kita. bosan gila. kedai makan pun tak banyak buka. yang ada pun mamak je. huhuuu

Sama la bosan giler ni...nak update citer raya pun x selera....acaner tu?

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF