Halaman

    Social Items



Masih mood bercuti

Sepatutnya Abe We nak update entri semalam, tapi apakan daya, tiada mood. Apatah lagi duduk ofis sorang-sorang. Huhuhuuu......

Bayangkanlah, dekat ofis ni semalam ada 4 orang termasuk Abe We yang berkerja. Itu pun department yang berlainan. Last-last, layan movie online je. Hehehhee.....

So, hari ni pun sama gak. Tapi mood kerja tu ada lah. Tu pun dalam 1.5% je. Kikikiiii.....

Siapa yang dah start kerja mulai semalam, sep sikit.




Image and video hosting by TinyPic

Takde mood kerja


Masih mood bercuti

Sepatutnya Abe We nak update entri semalam, tapi apakan daya, tiada mood. Apatah lagi duduk ofis sorang-sorang. Huhuhuuu......

Bayangkanlah, dekat ofis ni semalam ada 4 orang termasuk Abe We yang berkerja. Itu pun department yang berlainan. Last-last, layan movie online je. Hehehhee.....

So, hari ni pun sama gak. Tapi mood kerja tu ada lah. Tu pun dalam 1.5% je. Kikikiiii.....

Siapa yang dah start kerja mulai semalam, sep sikit.




Image and video hosting by TinyPic

carian di sini



Subscribe Our Newsletter