Susahnya jadi pekerja berdedi dan bermami kasi

silk highway
foto kredit ke www.panoramio.com

Susahnya jadi pekerja berdedi dan bermami kasi

Pergi kerja jalan tak jem...yihuuuu


Syok ke kerja start hari isnin? Seronok? Lemau?

Hahahaha....Kalau ikutkan mood raya, mood balik kampung, memang lemau beb. Lagi-lagi bila masuk ofis hari isnin ada 3-4 orang je yang kerja. Kiranya satu department satu staff. Hahaha...Kau mampu buat kerja?

Memang tak lah.

Tapi yang bestnya, pergi dan balik kerja kemahen lagi jalan lengang. Boleh pecut 120km/j tanpa rasa bersalah (walaupun ops selamat). Wakakakaka.....

Sepatutnya, hari ni di jangka jem. 

Puratanya, semua orang start kerja hari rabu sebab budak-budak naik sekolah. Tapi hanya jem di highway je malam tadi. Pergi kerja, tak jem pun. Memang syok.

Abe We terpaksa lah bercuti pendek sebab cuti banyak habis masa cuci rumah haritu. Lepas tu pulak, adik ipar nak tunang weekend ni. So, jimatkan lah cuti.

Hari ni pun rupanya tak ramai lagi yang kerja. Boss pun mc. Mari kita sambung nonton movie.


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
2 Komentar untuk "Susahnya jadi pekerja berdedi dan bermami kasi"

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF