Susahnya jadi pekerja berdedi dan bermami kasi





silk highway
foto kredit ke www.panoramio.com

Susahnya jadi pekerja berdedi dan bermami kasi

Pergi kerja jalan tak jem...yihuuuu


Syok ke kerja start hari isnin? Seronok? Lemau?

Hahahaha....Kalau ikutkan mood raya, mood balik kampung, memang lemau beb. Lagi-lagi bila masuk ofis hari isnin ada 3-4 orang je yang kerja. Kiranya satu department satu staff. Hahaha...Kau mampu buat kerja?

Memang tak lah.

Tapi yang bestnya, pergi dan balik kerja kemahen lagi jalan lengang. Boleh pecut 120km/j tanpa rasa bersalah (walaupun ops selamat). Wakakakaka.....

Sepatutnya, hari ni di jangka jem. 

Puratanya, semua orang start kerja hari rabu sebab budak-budak naik sekolah. Tapi hanya jem di highway je malam tadi. Pergi kerja, tak jem pun. Memang syok.

Abe We terpaksa lah bercuti pendek sebab cuti banyak habis masa cuci rumah haritu. Lepas tu pulak, adik ipar nak tunang weekend ni. So, jimatkan lah cuti.

Hari ni pun rupanya tak ramai lagi yang kerja. Boss pun mc. Mari kita sambung nonton movie.


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

2 comments

Write comments

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.