Roti Nan sedap di ERL Putrajaya

Roti Nan sedap di ERL Putrajaya

roti nan sedap putrajaya

Roti Nan sedap di Putrajaya


Setiap hari Abe We amek mama Harraz dekat ERL Putrajaya. Dan selalunya kalau lapar masa tunggu tu, Abe We selalunya beli Hot n Roll ke waffle ke, tapi semalam pusing-pusing area situ nampak lah kedai mamak ni. Memang tak perasan kedai ni. Sebab dia menghala ke arah stesen bas.

Niat Abe We nak makan roti canai je. Tapi masalahnya, roti canai available lepas pukul 6.00 petang. Adoi....terpaksalah makan roti nan.

Selalunya Abe We order nan cis. Tapi entah kenapa order nan biasa je. Sebab Abe We kurang suka sangat nan biasa.

Tapi, bila makan nan ni, pergkhhhh....terbaik toqqq....lembut. kari dia pun sedap.

roti nan sedap putrajaya

Selain tu, Dunkin' Donuts pun baru je beroperasi dekat sini. Memang meriah  donut kat sini. Macam-macam pilihan.

dunkin donut erl putrajaya


Image and video hosting by TinyPic

5 comments

avatar

teringin roti nan la pulak..adoiii

Balas
avatar

Oii terliur lah pulak :D

Balas
avatar

alaaaa ni terliur ni.haih! mana lak nk cr ni.

Balas
avatar
Balas
avatar

sedapnya roti nan..dekat penang selalu makan kat area kapitan dekat dengan jetty

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.