Roti Nan sedap di ERL Putrajaya

roti nan sedap putrajaya

Roti Nan sedap di Putrajaya


Setiap hari Abe We amek mama Harraz dekat ERL Putrajaya. Dan selalunya kalau lapar masa tunggu tu, Abe We selalunya beli Hot n Roll ke waffle ke, tapi semalam pusing-pusing area situ nampak lah kedai mamak ni. Memang tak perasan kedai ni. Sebab dia menghala ke arah stesen bas.

Niat Abe We nak makan roti canai je. Tapi masalahnya, roti canai available lepas pukul 6.00 petang. Adoi....terpaksalah makan roti nan.

Selalunya Abe We order nan cis. Tapi entah kenapa order nan biasa je. Sebab Abe We kurang suka sangat nan biasa.

Tapi, bila makan nan ni, pergkhhhh....terbaik toqqq....lembut. kari dia pun sedap.

roti nan sedap putrajaya

Selain tu, Dunkin' Donuts pun baru je beroperasi dekat sini. Memang meriah  donut kat sini. Macam-macam pilihan.

dunkin donut erl putrajaya


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
5 Komentar untuk "Roti Nan sedap di ERL Putrajaya"

teringin roti nan la pulak..adoiii

alaaaa ni terliur ni.haih! mana lak nk cr ni.

sedapnya roti nan..dekat penang selalu makan kat area kapitan dekat dengan jetty

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF