Roti Nan sedap di ERL Putrajaya





roti nan sedap putrajaya

Roti Nan sedap di Putrajaya


Setiap hari Abe We amek mama Harraz dekat ERL Putrajaya. Dan selalunya kalau lapar masa tunggu tu, Abe We selalunya beli Hot n Roll ke waffle ke, tapi semalam pusing-pusing area situ nampak lah kedai mamak ni. Memang tak perasan kedai ni. Sebab dia menghala ke arah stesen bas.

Niat Abe We nak makan roti canai je. Tapi masalahnya, roti canai available lepas pukul 6.00 petang. Adoi....terpaksalah makan roti nan.

Selalunya Abe We order nan cis. Tapi entah kenapa order nan biasa je. Sebab Abe We kurang suka sangat nan biasa.

Tapi, bila makan nan ni, pergkhhhh....terbaik toqqq....lembut. kari dia pun sedap.

roti nan sedap putrajaya

Selain tu, Dunkin' Donuts pun baru je beroperasi dekat sini. Memang meriah  donut kat sini. Macam-macam pilihan.

dunkin donut erl putrajaya


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
adk dayah
AUTHOR
23 July 2015 at 20:29 delete

teringin roti nan la pulak..adoiii

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
23 July 2015 at 21:36 delete

Oii terliur lah pulak :D

Reply
avatar
safurara
AUTHOR
24 July 2015 at 10:51 delete

alaaaa ni terliur ni.haih! mana lak nk cr ni.

Reply
avatar
khaty aiman
AUTHOR
27 July 2015 at 11:28 delete

sedapnya roti nan..dekat penang selalu makan kat area kapitan dekat dengan jetty

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.