Pemenang Giveaway bersama Wayne Harraz

Pemenang Giveaway bersama Wayne Harraz

Giveaway bersama Wayne Harraz


Sagmen Pemenang Giveaway bersama Wayne Harraz telah pun melabuhkan tirainya. Terima kasih kepada mereka yang sertai. Abe We terharu sangat-sangat. Al maklumlah, first time buat.

Seramai 30 orang telah sertai. Berikut adalah senarai peserta yang telah sertai:

  1. http://khatyaiman.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  2. http://www.shamieraosment.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  3. http://www.amysyeera.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  4. http://www.nuhahayati.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  5. http://www.papaglamz.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  6. http://housewifearts.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  7. http://adnan-daughter.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  8. http://kumahuitu.blogspot.com/2015/06/syarat-penyertaan-1.html
  9. http://mamadarwiish.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  10. http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  11. http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  12. http://www.nazlee.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  13. http://suriaamanda.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  14. http://www.akifimtiyaz.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  15. http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  16. http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  17. http://theaniss.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  18. http://www.miazain.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  19. http://www.azhafizah.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  20. http://projekabc.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  21. http://cikmanissweet.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  22. http://www.efaothman.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  23. http://umikasum.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  24. http://notaharianmama.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  25. http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  26. http://www.dramaticuniq.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz-jom-pizza.html
  27. http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  28. http://www.nikainaa.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
  29. http://farinahashari.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
Penyertaan melebihi tarikh tutup:
http://officalmissyana.blogspot.com/2015/07/giveaway-bersama-wayne-harraz.html 



DAN PEMENANGNYA.....






Di harap +Mama Darwiish boleh memPMkan:

Nama:
Alamat:
No hp:

ke 

ewentezahar@gmail.com


Tahniah kepada +Mama Darwiish 



Image and video hosting by TinyPic

10 comments

avatar

T_T takde rezeki, hehe

tahniah mama darwish! :)

Balas
avatar

tahniah kepada pemenang..

Balas
avatar

TAHNIAH pemenang.... :)

Balas
avatar

perghhh sikit lagii..ishh tak kena pulak..hahah... tahniah mama darwish :)

Balas
avatar

hihi sipi je lagi . Tahniah mama darwish !! :D

Balas
avatar

tahniah buat pemenang, alahai tak sempat nak join ewan,ingatkan mama Danish yang menang tadi hihi :0

Balas
avatar

tahniah mama darwish =)

Balas
avatar
Balas
avatar

Tahniah pemenang...

Balas
avatar

Alhamdulillah, rezeki tapi lewat semK, maklumlah mood beraya

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.