Patutkah keluar dari mulut seorang ketua

ahmad maslan

Tak nak mengumpat, kata apa-apa

Saja je Abe We share post ni. Tak nak cakap panjang-panjang. Tak nak cakap apa-apa. Jom kita baca. Rasanya Maharaja Lawak lambat lagi kot. Tapi baca je lah. 













Kalau ayat Abe We lak:

"Kalau esok lusa boleh jadi Perdana Menteri ke..." "Esok saya tak resign lagi, lusa pun tak resign lagi. Resign kena 3 bulan notis. Tak boleh esok atau lusa"

sumber:

http://www.astroawani.com/berita-malaysia/kenyataan-esok-ahmad-maslan-jadi-bahan-jenaka-67897


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
1 Komentar untuk "Patutkah keluar dari mulut seorang ketua"

Wahh ! Kwn mimin ni Pikayusak jadi pilihan utama abe we laa.

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF