Patutkah keluar dari mulut seorang ketua





ahmad maslan

Tak nak mengumpat, kata apa-apa

Saja je Abe We share post ni. Tak nak cakap panjang-panjang. Tak nak cakap apa-apa. Jom kita baca. Rasanya Maharaja Lawak lambat lagi kot. Tapi baca je lah. 













Kalau ayat Abe We lak:

"Kalau esok lusa boleh jadi Perdana Menteri ke..." "Esok saya tak resign lagi, lusa pun tak resign lagi. Resign kena 3 bulan notis. Tak boleh esok atau lusa"

sumber:

http://www.astroawani.com/berita-malaysia/kenyataan-esok-ahmad-maslan-jadi-bahan-jenaka-67897


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

1 comments:

Write comments
Cikk Mimin
AUTHOR
3 August 2015 at 12:09 delete

Wahh ! Kwn mimin ni Pikayusak jadi pilihan utama abe we laa.

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.