Menang Hadiah dari TNB!!!!

Menang Hadiah dari TNB!

TNB
Macam tak percaya pulak. Macam mana boleh menang hadiah dari TNB tanpa masuk apa-apa peraduan. Menang RM150,000.00 pulak tu. Pergkhhhh kayo pokcik..kayoooo...

Tapi apakan daya, masa tak akan kembali ini semua hanyalah spam sahaja. Tengoklah email dia ni TNB@careline.com.my (cc13721@mail.vnu.edu.tw) kan the very suspicious. Ade je akal nak menipu orang. Siap dia bagi nama dan nombor handphone person in charge dia lagi.

Abe We dah try call, tapi operator yang jawab. Cis!!

................................................................................................................................................................


Tenaga Nasional Berhad
(TNB HQ) 129 Jalan Bangsar,
59200 Kuala Lumpur,
Kuala Lumpur,
Malaysia


Ini adalah satu pemberitahuan rasmi daripada ibu pejabat daripada Tenaga Nasional Berhad sempena Persatuan Air Malaysia (PAM) untuk memaklumkan anda mengenai Hadiah Khas Eksklusif Tenaga Nasional Berhad Akhir Tahun dan kami Kami dengan gembira mengumumkan alamat e-mel anda sebagai salah satu daripada 7 alamat e-mel yang dipilih semalam yang diadakan di ibu pejabat di Kuala Lumpur.
Dilampirkan disini Nombor Rujukan TNB-1187-48901 dengan Nombor kelulusan, TNB / 2012-087 /KL, dan nombor bertuah, TNB / 7071KL-733 yang memenangi MYR 150,000.00 (Seratus Lima Puluh Ribu Ringgit Malaysia Sahaja), alamat e-mel anda dipilih dari pangkalan data ibu pejabat lembaga program Tenaga Nasioanl Berhad dan TNB memberi MYR150,000 kepada 7 keluarga yang bertuah menerima mesej rasmi ini melalui e-mel sebagai pampasan 1 Malaysia.
Untuk memulakan tuntutan TNB anda, anda dikehendaki mengisi borang pengesahan di bawah dan mengemukakannya kepada ejen tuntutan anda,Puan Zailina Bt Zainal Abidin bagi membolehkan beliau menjelaskan fail anda dan membayar dengan segera.
Hadiah ekslusif Akhir Tahun TNB berjumlah MYR150,000.00 akan dikeluarkan kepada anda melalui bank antarabangsa. Oleh kerana rombakkan beberapa nombor dan nama, kami meminta anda menyimpan mesej ini untuk diri sendiri dan tidak akan sama sekali mendedahkan kepada pihak TNB sehingga tuntutan anda telah diproses, dan hadiah anda dimasukkan ke dalam akaun anda, kerana ini adalah sebahagian daripada protokol untuk mengelakkan penyalahgunaan nombor bertuah anda. Jabatan Ganjaran TNB Zailina Bt Zainal Abidin TEL: +60163774909 E-Mel: tnb_light@outlook.my Nama Penuh: Alamat Bil: Umur: Warganegara: Nombor Telefon Rumah: No. Pengesahan dan Rujukan Hadiah: NOTA: Untuk mengelakkan kelewatan atau pembatalan, sila lampirkan bersama Nombor Rujukan dan Nombor Pengesahan TNB dalam semua urusan surat menyurat dengan ejen anda di dalam e-mel ini.
Semua hak cipta terpelihara.
Semua wang hadiah mesti dituntut tidak lewat dari tarikh 30 Julai, 2015. Apa-apa tuntutan yang tidak dibuat mengikut tarikh ini akan dikembalikan kepada Tenaga Nasional Berhad, Malaysia. Tahniah !! Sekali lagi Saya yang menurut perintah, (Nor Fadilah Binti Samsudin) Setiausaha Publisiti TNB
© Copyright 2015 Tenaga Nasional BerhadImage and video hosting by TinyPic

12 comments:

 1. saya pun dapat banyak kali, bersinar mata wooo kalau dapat betul2 ni, boleh la belanja family holiday

  ReplyDelete
  Replies
  1. kalau dapat betul2, kompem g oversea...hehehe

   Delete
 2. just ingat satu jer, tak ada benda free yang orang nak kasi kita. tambah2 duit >_<

  ReplyDelete
  Replies
  1. ada lah adik kebenaran...senyuman.....free je dpt

   Delete
  2. ok =P senyuman tu sedekah ok..bukan free haha

   Delete
 3. Saya selalu dapat Shell dan luar negara punya. Hahahha. Stress je. Kalau nak bagi betul best jugak.

  Anyway, jangan lupa join kontest http://www.fadzirazak.com/2015/07/giveaway-blog-fadzi-razak-launch-2015.html. 12 pemenang dicari!

  ReplyDelete
 4. hahaha macam2 cara orang nak menipu nih..

  ReplyDelete
 5. nampak real giler...!!
  dasyat arrr.... :)

  ReplyDelete
 6. tahniah!!! kerana anda bukan senang untuk di tipu daya hehehe

  ~ azlindaalin.com

  ReplyDelete

Powered by Blogger.