Menang Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015

Menang Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015

Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015

Menang Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015

Yayyy...bertuahnya Abe We. 1st time menang Giveaway ni. Dapatlah Abe We topap raya. Hehehee... Entri penyertaan Abe We DI SINI. Abe We nak p.m. +Inani Hazwani untuk redeem. Yay....

Hadiah: Topup RM10 (Sila PM Inani Hazwani untuk tuntut hadiah)
Pemenang Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015




Image and video hosting by TinyPic

10 comments

avatar

Tahniah..saya ni sejak 2,3 bulan ni kurang bertuah dalam GA2 ni..hehehe

Balas
avatar

Tahniahh abe we. Heheh :D

Balas
avatar
Balas
avatar

Tahniah ewan..:)

Balas
avatar

tak yah la topup dekat abe we..kasi dekat dayah je la..hehe

Balas
avatar

saya pun 1st time dpt. syukur....

Balas
avatar

thx nani....yess...dapat topap raya...

Balas
avatar
Balas
avatar
Balas
avatar

nk ke? hmmm....giyomi dulu

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.