Menang Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015





Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015

Menang Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015

Yayyy...bertuahnya Abe We. 1st time menang Giveaway ni. Dapatlah Abe We topap raya. Hehehee... Entri penyertaan Abe We DI SINI. Abe We nak p.m. +Inani Hazwani untuk redeem. Yay....

Hadiah: Topup RM10 (Sila PM Inani Hazwani untuk tuntut hadiah)
Pemenang Giveaway "Blog Fadzi Razak Launch" 2015




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

10 comments

Write comments
Diana Rashid
AUTHOR
27 July 2015 at 16:54 delete

Tahniah..saya ni sejak 2,3 bulan ni kurang bertuah dalam GA2 ni..hehehe

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
27 July 2015 at 18:05 delete

Tahniahh abe we. Heheh :D

Reply
avatar
adk dayah
AUTHOR
27 July 2015 at 20:50 delete

tak yah la topup dekat abe we..kasi dekat dayah je la..hehe

Reply
avatar
29 July 2015 at 09:36 delete

saya pun 1st time dpt. syukur....

Reply
avatar
29 July 2015 at 09:37 delete

thx nani....yess...dapat topap raya...

Reply
avatar
29 July 2015 at 09:38 delete

nk ke? hmmm....giyomi dulu

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.