Jangan menipu kalau berniaga





KRUNCHY KARAMEL ALMOND

Terjumpa dalam salah satu bekas kuih dekat ofis ni, buka-buka, tengok macam ni ha krunchy almold karamel dia.

Masya allah......

Mama Harraz pun pernah jual juga last year. Cuma tahun ni sibuk dengan rumah baru, jadinya Mama Harraz tak dapat nak jual pulak kuih ni.

Kalau nak di bezakan dengan Mama Harraz punya, jauh panggang dari api. Mama Harraz jual lagi penuh kacangnya berbanding dengan ni.

Bukan mahal pun, bekas 200gm baru RM20.00.

Kalau nak berbisnes tu, buatlah elok-elok. Janganlah kejar untung je. Kualiti tak jaga.

Manusia....manusia......




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
Akif Imtiyaz
AUTHOR
31 July 2015 at 15:18 delete

Huhu kot ya pon nak untung lebih jgn la aniaya orang buat la betul betul ,,Kesian kat cust yang jadi mangsa huhu

Reply
avatar
31 July 2015 at 15:28 delete

Nampak melampau sangat dah tu... len kali toksah dah beli kat dia.

Reply
avatar
Aniey Yusoff
AUTHOR
1 August 2015 at 00:09 delete

Aduii sedih betul kalau dpt peniaga mcm ni..huhu

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.