Dunia alami lebih 1 saat

Dunia alami lebih 1 saat

Semalam, duduk depan TV sambil dengar berita. Dunia kita alami lebih 1 saat. Ini berikutan dari kedudukan paksi bumi yang menyebabkan bumi bergerak lambat 1 saat.

foto kredit ke umikasum.blogspot.com

Mama Harraz pun tanya kat Abe We

"Apa bezanya lebih 1 saat?"

"Entah la Ma, macam tak de beza pun."

Lepas tu dalam interview dalam TV tu pun bagi tau ada efek kepada sistem perkomputeran. Dalam urusan perbankan, saham, dsb yang melibatkan komputer.

Lepas tu Abe We cakap dekat Mama Harraz

"Ala, bukan ada beza sangat pun. Setakat 1 saat lambat. KTM Komuter tu lambat 5-10 minit relaks je. Tak ada apa pun."


heheeee.................




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
16 Komentar untuk "Dunia alami lebih 1 saat"

Ia beri kesan pd perkara tertentu shaja

terkejut sebab lebih 1 saat, tapi 1 saat tu tak rasa pape pun. sebab sikit sangat -_-

Owh, 1 hari tk jad 24 jam laa ye..hihi

sy dah bayang hari kiamat = =

bagi kita mungkin tak terasa.. bagi sistem lain mungkin ada bezanya..

Owh.. mmg tak perasan kan.. kalau sejam perasan la kot kan.

itu lah. cuma sistem perkomputeran shj yg rasa

aah. sistem perkomputeran shj yg rasa

itu lah. cuma sistem perkomputeran shj yg rasa

btul tu. terutama pada sistem perkomputeran

mula-mula baca kat fb pasal hal ni, rasa tak percaya.. ingatkan orang buat lawak... :p
tapi betul lah.. dunia sudah di hujung usia...

:(

pasal ktm tu agree..diorang lewat memang effect dekat kita..haha kalau 1 saat tu tak nampak la pulak

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF