#Cabaran20Hari | Tetamu raya paling di tunggu-tunggu





#Cabaran20Hari | Tetamu raya paling di tunggu-tunggu


Kalau cerita pasal tetamu raya paling di nanti-nanti, mesti masing-masing inginkan sanak saudara yang lama terpisah datang kan? Kalau yang tengah angau tu, mesti nak boipren/gepren dia datang.


Tahun ni Abe We nak special sikit boleh tak? Instead of sanak saudara datang, Abe We nak buat request la.

Abe We memang teringin sangat orang ni datang beraya kat umah Abe We. Kalau dia datang, mesti gegak gumpita jadinya. Setakat retis datang umah, ermmm...tak pe kot.

Tapi kali ni, Abe We teringin sangat kalau PM yang kita sayangi beraya kat umah Abe We. Abe We memang tunggu-tunggu!!!!

Tapi.......

kbai.

p/s: harap-haraplah PM kita terbuka blog Abe We ni...heheheeee




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

8 comments

Write comments
Nurul Husna
AUTHOR
6 July 2015 at 14:14 delete

Assalam..fuyyooo impian yang tinggi... :)) tapi boleh la diterima.. :)) ..jemput datang baca entri blog saya :))

Reply
avatar
6 July 2015 at 14:26 delete

fuyoo ! mmg tinggi harapan tu, harap2 pm kita bacalah blog abe we ni ye

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
6 July 2015 at 15:33 delete

hahahahahaaa.....!!
tapiiiii... PM nak jimat petrol lah.. mana leh gi beraya..
pfffttt...!! :p

Reply
avatar
khaty aiman
AUTHOR
6 July 2015 at 15:42 delete

amboi ewanto...semoga impian tercapai

Reply
avatar
6 July 2015 at 17:16 delete

perghh..PM tu yg nak datang.. hahahhahaha..hati2 nanti bini dia suruh bukak kan kasut..wakkkaa

Reply
avatar
kisah earty
AUTHOR
6 July 2015 at 18:58 delete

hahahaha..kak ain, punchline sampai r..

Reply
avatar
adk dayah
AUTHOR
6 July 2015 at 20:34 delete

ok entry ni paling win..hahaha

Reply
avatar
6 July 2015 at 22:37 delete

Ok Ewan bonde dah printskrin email kat PM...
Tunggu tau PM Datang, dekat je umah PM dengan Umah Ewankan!

He he he
hebat :)

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.