">

#Cabaran20Hari | Tetamu raya paling di tunggu-tunggu

/
8 Comments

#Cabaran20Hari | Tetamu raya paling di tunggu-tunggu


Kalau cerita pasal tetamu raya paling di nanti-nanti, mesti masing-masing inginkan sanak saudara yang lama terpisah datang kan? Kalau yang tengah angau tu, mesti nak boipren/gepren dia datang.


Tahun ni Abe We nak special sikit boleh tak? Instead of sanak saudara datang, Abe We nak buat request la.

Abe We memang teringin sangat orang ni datang beraya kat umah Abe We. Kalau dia datang, mesti gegak gumpita jadinya. Setakat retis datang umah, ermmm...tak pe kot.

Tapi kali ni, Abe We teringin sangat kalau PM yang kita sayangi beraya kat umah Abe We. Abe We memang tunggu-tunggu!!!!

Tapi.......

kbai.

p/s: harap-haraplah PM kita terbuka blog Abe We ni...heheheeee




Image and video hosting by TinyPic


You may also like

8 comments:

  1. Assalam..fuyyooo impian yang tinggi... :)) tapi boleh la diterima.. :)) ..jemput datang baca entri blog saya :))

    ReplyDelete
  2. fuyoo ! mmg tinggi harapan tu, harap2 pm kita bacalah blog abe we ni ye

    ReplyDelete
  3. hahahahahaaa.....!!
    tapiiiii... PM nak jimat petrol lah.. mana leh gi beraya..
    pfffttt...!! :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha..kak ain, punchline sampai r..

      Delete
  4. amboi ewanto...semoga impian tercapai

    ReplyDelete
  5. perghh..PM tu yg nak datang.. hahahhahaha..hati2 nanti bini dia suruh bukak kan kasut..wakkkaa

    ReplyDelete
  6. ok entry ni paling win..hahaha

    ReplyDelete
  7. Ok Ewan bonde dah printskrin email kat PM...
    Tunggu tau PM Datang, dekat je umah PM dengan Umah Ewankan!

    He he he
    hebat :)

    ReplyDelete