#Cabaran20Hari | Tetamu raya paling di tunggu-tunggu

#Cabaran20Hari | Tetamu raya paling di tunggu-tunggu

#Cabaran20Hari | Tetamu raya paling di tunggu-tunggu


Kalau cerita pasal tetamu raya paling di nanti-nanti, mesti masing-masing inginkan sanak saudara yang lama terpisah datang kan? Kalau yang tengah angau tu, mesti nak boipren/gepren dia datang.


Tahun ni Abe We nak special sikit boleh tak? Instead of sanak saudara datang, Abe We nak buat request la.

Abe We memang teringin sangat orang ni datang beraya kat umah Abe We. Kalau dia datang, mesti gegak gumpita jadinya. Setakat retis datang umah, ermmm...tak pe kot.

Tapi kali ni, Abe We teringin sangat kalau PM yang kita sayangi beraya kat umah Abe We. Abe We memang tunggu-tunggu!!!!

Tapi.......

kbai.

p/s: harap-haraplah PM kita terbuka blog Abe We ni...heheheeee




Image and video hosting by TinyPic

Share this:

Disqus Comments