#Cabaran20Hari | Pengalaman manis di bulan puasa





#Cabaran20Hari | Pengalaman manis di bulan puasa

Cabaran hari ke-6 di teruskan dengan #Cabaran20Hari | Pengalaman manis di bulan puasa.

gula merah


Stop!

Sekejap!

Pengalaman manis di bulan puasa?

Apa ye pengalaman manis Abe We?

Dapat ngorat awek? takde

Awek ngorat? Lagi lah takde

Main mercun? Ntah apa yang manis pun tak tau....

Jap....fikir....fikir......

haaaa..... Dapat dah....

Berpuasa sebagai seorang suami!!!

Manis tuh!!!

Bukan sekali je manis nya. 2 kali tau!!

Kali ke-2, berpuasa sebagai seorang ayah.

Manis-manis. Saya suka!



#Cabaran20Hari
Intro
Erti puasa
Pengalaman sahur
Hidangan sahur paling ringkas
Menu wajib bulan puasa
Pengalaman pahit di bulan puasa



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
2 July 2015 at 13:39 delete

laaaaa... apa yang manisnya berpuasa sebagai seorang suami tu...?
citer la panjang skit Ewan.. buat buang karen tauuu... :p

Reply
avatar
Mirabeads azi
AUTHOR
2 July 2015 at 13:49 delete

manisss sangat kannnn

Reply
avatar
2 July 2015 at 15:09 delete

manis la tu. dulu bujang. sekarang "SAYA SOMI LUAR BIASA"

Reply
avatar
2 July 2015 at 15:09 delete

tengok lah orangnya....kikikiii

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
2 July 2015 at 20:56 delete

ok memang manis..percaya..percaya.. :)

Reply
avatar
adk dayah
AUTHOR
2 July 2015 at 23:05 delete

manis manis dibulan puasa..acecece nak sweet2 la tu

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.