#Cabaran20Hari | Nostalgia Kad Raya





#Cabaran20Hari | Nostalgia Kad Raya

Rasanya dah lama Abe We tak dapat kad raya. Bertahun sudah. Latest tahun ni, dapat gak lah kad dari +Inani Hazwani .

Selain tu, ofis Abe We ada gak tampal kad raya . Cam kat bawah ni. Nostalgia sungguh






Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
Inani Hazwani
AUTHOR
14 July 2015 at 11:10 delete

Heheh. Nanti tampal lah kad raya dekat rumah bae we macam dekat opis tu :D

Reply
avatar
14 July 2015 at 14:53 delete

Bila dah jarang dpt kad raya , bila dah dpt. seronoknyaaa

Reply
avatar
14 July 2015 at 15:08 delete

kad rumah dulu segan nak gantung2 kad raya..malu org baca tulisan yg org kirimkan tu.. hahahaha

Reply
avatar
khaty aiman
AUTHOR
14 July 2015 at 16:16 delete

dekat opis tak gantung pun kad raya..semua lipat simpan dalam laci

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
15 July 2015 at 13:42 delete

bestnya kan dapat kad raya. kita baru je semalam dapat dari kak Ana. hehehe

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.