#Cabaran20Hari | Menu Wajib Pagi Raya

#Cabaran20Hari | Menu Wajib Pagi Raya

#Cabaran20Hari | Menu Wajib Pagi Raya

Oleh kerna ada site visit pagi ni dan esok, Abe We tulis secara ringkas je la cabaran ni.

Ketupat


Biasanya tender anyam ketupat ni Abe We yang buat bersama kakak Abe We.
Kalau dia balik raya, kitorang buat bersama lah. 
Tapi kalau dia tak balik, Abe We buat sorang je lah.
Mungkin tahun ni Danish boleh ambil alih. Hehehe...

Lodeh



Sambal Kacang/kuah kacang



Rendang




Mercun.....

Eh... ni resepi Abe We lepas makan ketupat....
heheeee








Image and video hosting by TinyPic

3 comments

avatar

Aipp jangan main mercun. Hahahah :p

Balas
avatar

dulu masa kat kg ..pun ambik tender anyam ketupat hehe

Balas
avatar

lodeh. dapnya... nenek kita mesti masak sambal kacang!! dap dap. k dah lapar

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.