#Cabaran20Hari | Memori raya zaman kanak-kanak





#Cabaran20Hari | Memori raya zaman kanak-kanak


Kalau cerita pasal raya masa zaman kanak-kanak, memang best. Terutama kanak-kanak zaman 90-an.



Kalau masa pergi beraya dulu, kitorang salu pergi ramai-ramai. Paling kurang 3 orang.

Dapat je duit raya, beli mercun padi. Heheeee

Paling best kalau pergi raya rumah yang dapat duit banyak. Paling banyak pun 5posen je. Kompem setiap tahun raya umah tu. Heheeee


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
Maria Firdz
AUTHOR
11 July 2015 at 06:19 delete

Hehe... 50 sen pun dah byk dah zaman tu...

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
11 July 2015 at 06:19 delete

Hehe... 50 sen pun dah byk dah zaman tu...

Reply
avatar
11 July 2015 at 06:32 delete

ha ha ha mata duitan jugak....

jangan lupa baca entri Bonde :)

Reply
avatar
Anizz Annisa
AUTHOR
11 July 2015 at 07:59 delete

amboiiii terus beli mercun eh..hahahah,, tapi anis pun gitu, kalau rumah org tu bag duit banyak.. memang tiap tahun dtg..hahah

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.