#Cabaran20Hari | Lagu Raya Pilihan





#Cabaran20Hari | Lagu Raya Pilihan

Kalau cerita bab lagu raya pilihan, kompem memang banyak lagu raya pilihan. kalau nak senaraikan kat sini, rasanya, dah boleh buka kedai cd.

foto kredit ke http://inisafwan.blogspot.com/

Nak cerita banyak pun tak guna, jom kita dengar lagu raya pilihan hati Abe We.


Khairil Johari Johar - Sepasang kurung biru

Lagu ni memang nombol satu di hati Abe We. 
Sebab apa? Ntah la.
Nak kata ada baju raya kaler biru, tak de pun
Nak kata ada awek pakai baju kurung biru, pun tak de
Tapi melodi dia best
fefeeling gittew.




S. Jibeng - Musafir di aidil fitri

Sebab dah bermastautin di negeri orang dan jauh dari kampung




Aisyah - Pulanglah

Sebab duk jauh dari kampung. Kena dengar lagu ni




Aman Shah - Kepulangan yang di nanti

Lepas dah pulang, kita nantikan pula ye




Sudirman - Dari jauh ku pohon maaf




Sudirman - Selamat hari raya

Dan dalam banyak-banyak lagu, lagu ni Abe We minat gak. Kalau nak di ikutkan lagu ni jatuh nombol 2, tapi sebab apa tak di senaraikan kat atas, kat atas tu lagu ori. Yang ni di modenkan sikit.

Memperdengarkan.......

Abang Nua Jen!!







Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

6 comments

Write comments
Mirabeads azi
AUTHOR
7 July 2015 at 10:24 delete

sama jugak lagu yang kita minat ....kak zi pun suka lagi sepasang kurung biru.....ada feel...ada emo...

Reply
avatar
aizamia3
AUTHOR
7 July 2015 at 11:24 delete

sama dengan saya..
Lagu sepasang kurung biru melodinya indah dan menarik.. ;)

Reply
avatar
Fendi Rocka
AUTHOR
7 July 2015 at 12:16 delete

sepasang kurung biru memang sayuuuu

Reply
avatar
Maria Firdz
AUTHOR
7 July 2015 at 16:51 delete

Lagu retro gak jadi pilihan ramai kan..

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
7 July 2015 at 20:19 delete

Lagu lama memang best :D

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
7 July 2015 at 21:18 delete

lagu annuar zain tu memang best, syahdu .

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.