#Cabaran20Hari | Kenangan terawih di masjid zaman kanak-kanak

#Cabaran20Hari | Kenangan terawih di masjid zaman kanak-kanak

#Cabaran20Hari | Kenangan terawih di masjid zaman kanak-kanak

foto kredit ke muis.org.my

Kenangan terawih ni paling best. Pergi terawih sebab nak jumpa kawan. Kikiki.... Betul tak?

Kalau masa kecik dulu, kemain lagi kalau jumpa kawan. Rasa macam tak puas je siang. Macam siang sekejap sangat. Sebab tak puas main. Jadinya, harapan untuk main mula berputik kalau ke masjid.

Bukanlah main apa sangat pun. Selalunya duduk dalam masjid juga.

Tapi yang remaja-remaja, dok main mercun luar masjid. Orang sembahyang, diorang main mercun. Tengah dok solat, boleh termelatah tau.



Image and video hosting by TinyPic

10 comments

avatar

hahaha motif sama je dgn reen g masjid jumpa kawan. selesai 8 rakaat. buat homework.. kadang2 tu main batu seremban.. haha

Balas
avatar

eleh. pada hal, abe we pun tumpang sekaki main mercun..kan?kan?

Balas
avatar

syoklah dapat main , motif nak jumpa kawan ha ha ha

Balas
avatar

Habes batal solat kalau dah termelatah..hahaha

Balas
avatar

Kikikiii...mane de nk solat sangat pun. Nak main je kadang2

Balas
avatar

Kita xmaen mecun...kita baik

Balas
avatar
Balas
avatar
Balas
avatar

Gambar Hiasan kita adalah sama.
Tu je nak bagitahu.

:p

Balas
avatar

amik kesempatan betul nak jumpe kawan... hahah

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.