#Cabaran20Hari | Kenangan terawih di masjid zaman kanak-kanak





#Cabaran20Hari | Kenangan terawih di masjid zaman kanak-kanak

foto kredit ke muis.org.my

Kenangan terawih ni paling best. Pergi terawih sebab nak jumpa kawan. Kikiki.... Betul tak?

Kalau masa kecik dulu, kemain lagi kalau jumpa kawan. Rasa macam tak puas je siang. Macam siang sekejap sangat. Sebab tak puas main. Jadinya, harapan untuk main mula berputik kalau ke masjid.

Bukanlah main apa sangat pun. Selalunya duduk dalam masjid juga.

Tapi yang remaja-remaja, dok main mercun luar masjid. Orang sembahyang, diorang main mercun. Tengah dok solat, boleh termelatah tau.



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

10 comments

Write comments
Reena Sidek
AUTHOR
5 July 2015 at 12:21 delete

hahaha motif sama je dgn reen g masjid jumpa kawan. selesai 8 rakaat. buat homework.. kadang2 tu main batu seremban.. haha

Reply
avatar
adk dayah
AUTHOR
5 July 2015 at 13:04 delete

eleh. pada hal, abe we pun tumpang sekaki main mercun..kan?kan?

Reply
avatar
5 July 2015 at 13:28 delete

syoklah dapat main , motif nak jumpa kawan ha ha ha

Reply
avatar
kisah earty
AUTHOR
5 July 2015 at 21:43 delete

Habes batal solat kalau dah termelatah..hahaha

Reply
avatar
5 July 2015 at 22:05 delete

Kikikiii...mane de nk solat sangat pun. Nak main je kadang2

Reply
avatar
5 July 2015 at 22:05 delete

Kita xmaen mecun...kita baik

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
6 July 2015 at 15:34 delete

Gambar Hiasan kita adalah sama.
Tu je nak bagitahu.

:p

Reply
avatar
10 July 2015 at 00:23 delete

amik kesempatan betul nak jumpe kawan... hahah

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.