Bila terlebih main





Bila terlebih main



Tengoklah budak tecik ni. Lena betul. Kejut pun tak nak bangun. Penat sangat. Satu hari tak tidur. Bila dapat tidur, memang pengsan la jawabnya




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

3 comments

Write comments
Diana Rashid
AUTHOR
2 July 2015 at 23:02 delete

kalah orang puasa nih..heheh

Reply
avatar
adk dayah
AUTHOR
2 July 2015 at 23:02 delete

comey teramat la danish ni..nasib comey mcm dayah =P

Reply
avatar
eelleenana
AUTHOR
3 July 2015 at 04:04 delete

Penat main, lena betul tidurnya. Hehe

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.