Wordless Wednesday: Terima Kasih Cinta





Terima Kasih Cinta

Terima Kasih Cinta




Lirik Lagu Terima Kasih Cinta – Tasha Manshahar ft RJ


Bisikan rindu memanggil namaku
Dirikan coretan merebahkan naluri hatiku

Usah bimbang tentang aku
Ku selalu di sisimu
Hapuskan rasa ragumu
Ku cuma ada kamu

Tenang rasa hati
Pabila engkau muncul lagi

Terima kasih cinta
Kau buat ku bahagia
Tanpa jemu dan lelah

Terima kasih cinta
Pintaku satu saja
Jangan pernah berubah

Hanya kamu satu saja
Tiada yang kedua
Di mana pun engkau berada
Di sini masih cinta

Tenang rasa hati
Pabila engkau muncul lagi

Terima kasih cinta
Kau buat ku bahagia
Tanpa jemu dan lelah

Terima kasih cinta
Pintaku satu saja
Jangan pernah berubah

Cinta, anugerah Maha Esa
Kita corak, kita gubah, kita dirikan
Seperti impian yang kita kejari
Semoga bersama hingga ke akhir nanti
Terima kasih cinta, kita kan bersama
Terima kasih cinta, buat selamanya
Seperti impian yang kita kejari
Semoga kita bersama hingga ke akhir nanti

Tenang rasa hati
Pabila engkau muncul lagi

Terima kasih cinta
Kau buat ku bahagia
Tanpa jemu dan lelah

Terima kasih cinta
Pintaku satu saja
Jangan pernah berubah



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

7 comments

Write comments
Nadia Johari
AUTHOR
17 June 2015 at 11:57 delete

Lagu ke..mcm baru dnegar je

Reply
avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
17 June 2015 at 12:38 delete

Haha. Fav song ni abe we . Bestt

Reply
avatar
17 June 2015 at 12:57 delete

lagu baru dari tasha manshahar. best lgu ni...hehehee

Reply
avatar
17 June 2015 at 12:57 delete

same la kita. fav song gak....aleeee aleee........

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
22 June 2015 at 12:40 delete

selalu dengar kat radio.. unik suara tasha manshahar ni kan.. :)

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
22 June 2015 at 12:45 delete

Mimin ingat kat boyfriend ler tu... eleehhh.. elehhhh... :p

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.