Serlahkan Kecantikan Kejelitaan Dengan Helenz Signature





Serlahkan Kecantikan Kejelitaan Dengan Helenz Signature


Anda ingin kelihatan lebih anggun bergaya di Aidil Fitri ini? Anda mempunyai kulit muka kusam?Malu dengan masalah jerawat anda? Jika anda ada masalah itu,


jangan pergi dari sini


Jawapannya ada di sini!!


Lihat apa yang terjadi pada kulit muka mereka ini. Semakin bersinar dan berseri.

Testimoni Helenz Signature Produk Kecantikan Madeena Skincare Terbukti Berkesan
Testimoni Madeena Skincare by Helenz Signature

Madeena Skincare by Helenz Signature

Testimoni Helenz Signature Produk Kecantikan Madeena Skincare Terbukti Berkesan
Logo Helenz Signature

Memperkenalkan Madeena Skincare by Helenz Signature. Produk yang disahkan Halal, mendapat jaminan KKM dan juga diformulasikan dengan teknologi terkini dengan menggunakan bahan semulajadi.



Manfaat Madeena Skincare by Helenz Signature

Testimoni Helenz Signature Produk Kecantikan Madeena Skincare Terbukti Berkesan
Madeena Skincare by Helenz Signature

Madeena Skincare by Helenz Signature mempunyai pelbagai manfaat yang mampu:-
  1. Mencerahkan dan Melembapkan Kulit
  2. Mengecutkan Jerawat dan Menghilangkan Jeragat
  3. Menghilangkan Whitehead dan Blackhead
  4. Menghilangkan Kulit Kusam dan Tidak Bermaya
  5. Menghilangkan Kesan Lebam di Bawah Mata
  6. Menyingkirkan Minyak Berlebihan Pada Wajah
  7. Merawat Tekstur Kulit dari Dalam
  8. Melindungi Kulit Muka dari sinaran terus UV
  9. Menghilangkan Garis-Garis Halus dan Kedutan Pada Wajah
  10. Menjadikan Wajah Lebih Cantik, Berseri dan Tampak Muda!

Harga Madeena Skincare by Helenz Signature

Dengan hari raya yang akan datang tidak lama lagi, marilah kita mempersiapkan penampilan kita. Helenz Signature mampu menambahkan seri muka anda di samping meningkatkan kejelitaan wajah anda.

Harga yang ditawarkan oleh Helenz Signature amat berbaloi. 5 in 1 complete set dengan harga RM150 dan mampu menaikkan seri muka anda. Ianya sangat BERBALOI

Khas untuk pembaca blog wayneharraz.com yang disayangi, saya ada sesuatu yang ISTIMEWA untuk anda di bawah ini. Teruskan membaca!

Testimoni Helenz Signature Produk Kecantikan Madeena Skincare Terbukti Berkesan
Madeena Skincare by Helenz Signature

Testimoni Madeena Skincare by Helenz Signature


Testimoni Helenz Signature Produk Kecantikan Madeena Skincare Terbukti Berkesan
Testimoni Produk Kecantikan Madeena Skincare Terbukti Berkesan

Voucher Percuma


Seperti yang saya katakan tadi, saya ada sesuatu yang ISTIMEWA untuk anda! Saya ada kuota voucher diskaun RM20 untuk mereka yang pertama kali ingin mencuba Helenz Signature. Harga biasa ialah RM150. Selepas tolak diskaun, jadi RM130 sahaja. SANGAT BERBALOI!! Dengan harga tersebut, boleh dapat 5 in 1 Helenz Signature Skincare Set berserta Free Poslaju.

Namun, anda harus tahu, voucher ini Khas untuk 5 Pembeli terawal Sahaja. Anda harus cepat bertindak.. Jangan sampai HQ reply 'Maaf, kupon diskaun dah habis'. 

Whatsapp kod ini sekarang: HSD130 dan hantar ke 013-3155 373

Jom jadi yang terawal untuk mendapatkan diskaun Khas ini.

Helenz Signature, Menyempurnakan Kejelitaanmu....

Jadi, apa tunggu lagi?

Cara pembelian Madeena Skincare

Pembelian boleh di buat terus dengan menghubungi:

1. Helenz Signature HQ
013-3155373 (Aishah) (Whatsapp/call)

2. Facebook page

3. Instagram

4. Website

Agent & Stokis diperlukan

Disamping wajah anda menjadi lebih cantik dan berseri, anda juga boleh menjana pendapatan bersama Helenz Signature. Jom Whatsapp segera ke 013-3155373 (Aishah)


Testimoni Helenz Signature Produk Kecantikan Madeena Skincare Terbukti Berkesan
As seen on

Nantikan juga kemunculan

MADEENA SKINCARE
by
HALENZ SIGNATURE
pada 
13 JUN 2015
didalam
NASI LEMAK KOPI O




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
aswaleyla
AUTHOR
25 June 2015 at 09:52 delete

patut cuba ini produk. bru cantik nk raya nnti kan

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
25 June 2015 at 16:53 delete

Yang nak bercantik-cantik, gebu gebas menjelang raya nanti, harus pertimbangkan cuba Madeena Skincare ni. =)

Reply
avatar
adk dayah
AUTHOR
2 July 2015 at 23:34 delete

rugi kalau tak cuba produk ni..best tengok testimoni dia

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.