Segment : Giveaway bersama Wayne Harraz

Segment : Giveaway bersama Wayne Harraz

Giveaway bersama Wayne Harraz

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bersempena bulan Ramadhan ini, Abe We nak melancarkan segmen Abe We yang pertama kali dalam sejarah iaitu

"Giveaway bersama Wayne Harraz"


Klik banner di atas untuk sertai

Syarat penyertaan"

1. Buat entri bertajuk 
"Giveaway bersama Wayne Harraz"

2. Copy dan Pastekan Banner/Gambar yang kat atas tu dan link kan ke entry ni

3. Follow blog

4. Follow Instagram

5. Add friend Facebook
ewentostylo

Penyertaan di buka dari:


18/6/2015 sehingga 30/6/2015

Pemenang yang bertuah akan memenangi:

2x Kupon RM10 OFF Papa John


Manakala yang lain akan di masukkan ke dalam bloglist Abe We. Selain dapat menambahkan ukhwah, bolehlah kita saling berblogwalking.

Oleh kerna hanya ada 2 baucer sahaja, makanya hanya seorang pemenang bertuah sahaja yang akan menang.

Lain kali kalau ada yang sudi nak sponsor boleh la PM Abe We ye.



Image and video hosting by TinyPic

47 comments

avatar

Sambil BW khaty join

http://khatyaiman.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

Nyum2

~azlindaalin.com

Balas
avatar

Nak join buat entry guna smartphone macam x ok..tunggu balik rumah la eh...

Balas
avatar
Balas
avatar

dah join...

http://www.shamieraosment.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

next time buat makan malam bersama abang we di atas kapal

Balas
avatar

dah join!

http://www.amysyeera.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

bila nak join ni

Balas
avatar

hai.. salam perkenalan. nama saya nuha. jemput ke blog saya ya. saya joined giveaway ni.

http://www.nuhahayati.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

PapaG Join...

http://www.papaglamz.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

saya join yerr..http://housewifearts.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

Best jugak, insyaAllah nak join jugak nanti :)

Balas
avatar

Wahh dah buat GA.... all the best

Balas
avatar

anis join abe we.. :)

http://adnan-daughter.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

http://kumahuitu.blogspot.com/2015/06/syarat-penyertaan-1.html

Bonde Join sini... nak voucher free jugak

Balas
avatar

http://mamadarwiish.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

gudluck!
bookmark jap g join :)

Balas
avatar

Join :)
http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar
Balas
avatar

Salam... Cikla join jugaaakkkkk....


http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

kali ni memang tak silap orang ...pcl join :

http://www.nazlee.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

SA joined ye..
http://suriaamanda.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html?m=1

Balas
avatar

Salam ewan..kak lya join
http://www.akifimtiyaz.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

Assalammualaikum.. Ira support sini :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

http://theaniss.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

Mia join jugak
http://www.miazain.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
selamat berpuasa...

Balas
avatar

Joined :)

http://www.azhafizah.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

Saya join

http://projekabc.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

wajib menang. hahaha :P
http://cikmanissweet.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

Kak Efa join....

http://www.efaothman.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

http://umikasum.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

EFG033 turut serta;
http://notaharianmama.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

Nad join ye :)

http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

Okey join and supoort.....!! :)

http://www.dramaticuniq.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz-jom-pizza.html

Balas
avatar

Saya join :)

http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

http://www.nikainaa.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html?m=1

Balas
avatar
Balas
avatar
Balas
avatar

Nak join, tapi tunggu hari last baru join. Save the last for the best! Muehehehe =D

Balas
avatar

Masih boleh Join lagi ka

Balas
avatar

saya join

xde ig
http://farinahashari.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Balas
avatar

saya nak jd sponsor abe we hehe

Balas
avatar
Balas
avatar

http://officalmissyana.blogspot.com/2015/07/giveaway-bersama-wayne-harraz.html ^_^

Balas
avatar

tak sempat join sebab busy dengan exam..ampun yer abe we

Balas
avatar

Salam...aduh terlepas pula nak join segmen Giveaway ni. Lain kali Wayne buat lagi ya...

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.