Segment : Giveaway bersama Wayne Harraz

Giveaway bersama Wayne Harraz

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bersempena bulan Ramadhan ini, Abe We nak melancarkan segmen Abe We yang pertama kali dalam sejarah iaitu

"Giveaway bersama Wayne Harraz"


Klik banner di atas untuk sertai

Syarat penyertaan"

1. Buat entri bertajuk 
"Giveaway bersama Wayne Harraz"

2. Copy dan Pastekan Banner/Gambar yang kat atas tu dan link kan ke entry ni

3. Follow blog

4. Follow Instagram

5. Add friend Facebook
ewentostylo

Penyertaan di buka dari:


18/6/2015 sehingga 30/6/2015

Pemenang yang bertuah akan memenangi:

2x Kupon RM10 OFF Papa John


Manakala yang lain akan di masukkan ke dalam bloglist Abe We. Selain dapat menambahkan ukhwah, bolehlah kita saling berblogwalking.

Oleh kerna hanya ada 2 baucer sahaja, makanya hanya seorang pemenang bertuah sahaja yang akan menang.

Lain kali kalau ada yang sudi nak sponsor boleh la PM Abe We ye.



Image and video hosting by TinyPic

47 comments

avatar

Sambil BW khaty join

http://khatyaiman.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

Nak join buat entry guna smartphone macam x ok..tunggu balik rumah la eh...

avatar

dah join...

http://www.shamieraosment.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

next time buat makan malam bersama abang we di atas kapal

avatar

dah join!

http://www.amysyeera.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

hai.. salam perkenalan. nama saya nuha. jemput ke blog saya ya. saya joined giveaway ni.

http://www.nuhahayati.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

PapaG Join...

http://www.papaglamz.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

saya join yerr..http://housewifearts.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

Best jugak, insyaAllah nak join jugak nanti :)

avatar

Wahh dah buat GA.... all the best

avatar

anis join abe we.. :)

http://adnan-daughter.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

http://kumahuitu.blogspot.com/2015/06/syarat-penyertaan-1.html

Bonde Join sini... nak voucher free jugak

avatar

http://mamadarwiish.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

gudluck!
bookmark jap g join :)

avatar

Join :)
http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

Salam... Cikla join jugaaakkkkk....


http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

kali ni memang tak silap orang ...pcl join :

http://www.nazlee.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

SA joined ye..
http://suriaamanda.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html?m=1

avatar

Salam ewan..kak lya join
http://www.akifimtiyaz.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

Assalammualaikum.. Ira support sini :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

http://theaniss.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

Mia join jugak
http://www.miazain.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
selamat berpuasa...

avatar

Joined :)

http://www.azhafizah.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

Saya join

http://projekabc.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

wajib menang. hahaha :P
http://cikmanissweet.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

Kak Efa join....

http://www.efaothman.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

http://umikasum.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

EFG033 turut serta;
http://notaharianmama.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

Nad join ye :)

http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

Okey join and supoort.....!! :)

http://www.dramaticuniq.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz-jom-pizza.html

avatar

Saya join :)

http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

http://www.nikainaa.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html?m=1

avatar

Nak join, tapi tunggu hari last baru join. Save the last for the best! Muehehehe =D

avatar

Masih boleh Join lagi ka

avatar

saya join

xde ig
http://farinahashari.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

avatar

saya nak jd sponsor abe we hehe

avatar

http://officalmissyana.blogspot.com/2015/07/giveaway-bersama-wayne-harraz.html ^_^

avatar

tak sempat join sebab busy dengan exam..ampun yer abe we

avatar

Salam...aduh terlepas pula nak join segmen Giveaway ni. Lain kali Wayne buat lagi ya...

Click to comment