Segment : Giveaway bersama Wayne Harraz

Giveaway bersama Wayne Harraz

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bersempena bulan Ramadhan ini, Abe We nak melancarkan segmen Abe We yang pertama kali dalam sejarah iaitu

"Giveaway bersama Wayne Harraz"


Klik banner di atas untuk sertai

Syarat penyertaan"

1. Buat entri bertajuk 
"Giveaway bersama Wayne Harraz"

2. Copy dan Pastekan Banner/Gambar yang kat atas tu dan link kan ke entry ni

3. Follow blog

4. Follow Instagram

5. Add friend Facebook
ewentostylo

Penyertaan di buka dari:


18/6/2015 sehingga 30/6/2015

Pemenang yang bertuah akan memenangi:

2x Kupon RM10 OFF Papa John


Manakala yang lain akan di masukkan ke dalam bloglist Abe We. Selain dapat menambahkan ukhwah, bolehlah kita saling berblogwalking.

Oleh kerna hanya ada 2 baucer sahaja, makanya hanya seorang pemenang bertuah sahaja yang akan menang.

Lain kali kalau ada yang sudi nak sponsor boleh la PM Abe We ye.



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »
47 Komentar untuk "Segment : Giveaway bersama Wayne Harraz"

Sambil BW khaty join

http://khatyaiman.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Nak join buat entry guna smartphone macam x ok..tunggu balik rumah la eh...

dah join...

http://www.shamieraosment.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

next time buat makan malam bersama abang we di atas kapal

dah join!

http://www.amysyeera.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

hai.. salam perkenalan. nama saya nuha. jemput ke blog saya ya. saya joined giveaway ni.

http://www.nuhahayati.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

PapaG Join...

http://www.papaglamz.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

saya join yerr..http://housewifearts.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Best jugak, insyaAllah nak join jugak nanti :)

Wahh dah buat GA.... all the best

anis join abe we.. :)

http://adnan-daughter.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

http://kumahuitu.blogspot.com/2015/06/syarat-penyertaan-1.html

Bonde Join sini... nak voucher free jugak

http://mamadarwiish.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

gudluck!
bookmark jap g join :)

Join :)
http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Salam... Cikla join jugaaakkkkk....


http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

kali ni memang tak silap orang ...pcl join :

http://www.nazlee.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

SA joined ye..
http://suriaamanda.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html?m=1

Salam ewan..kak lya join
http://www.akifimtiyaz.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Assalammualaikum.. Ira support sini :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

http://theaniss.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Mia join jugak
http://www.miazain.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
selamat berpuasa...

Joined :)

http://www.azhafizah.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Saya join

http://projekabc.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

wajib menang. hahaha :P
http://cikmanissweet.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Kak Efa join....

http://www.efaothman.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

http://umikasum.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

EFG033 turut serta;
http://notaharianmama.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Nad join ye :)

http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Okey join and supoort.....!! :)

http://www.dramaticuniq.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz-jom-pizza.html

Saya join :)

http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

http://www.nikainaa.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html?m=1

Nak join, tapi tunggu hari last baru join. Save the last for the best! Muehehehe =D

saya join

xde ig
http://farinahashari.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

saya nak jd sponsor abe we hehe

http://officalmissyana.blogspot.com/2015/07/giveaway-bersama-wayne-harraz.html ^_^

tak sempat join sebab busy dengan exam..ampun yer abe we

Salam...aduh terlepas pula nak join segmen Giveaway ni. Lain kali Wayne buat lagi ya...

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF