Segment : Giveaway bersama Wayne Harraz





Giveaway bersama Wayne Harraz

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Bersempena bulan Ramadhan ini, Abe We nak melancarkan segmen Abe We yang pertama kali dalam sejarah iaitu

"Giveaway bersama Wayne Harraz"


Klik banner di atas untuk sertai

Syarat penyertaan"

1. Buat entri bertajuk 
"Giveaway bersama Wayne Harraz"

2. Copy dan Pastekan Banner/Gambar yang kat atas tu dan link kan ke entry ni

3. Follow blog

4. Follow Instagram

5. Add friend Facebook
ewentostylo

Penyertaan di buka dari:


18/6/2015 sehingga 30/6/2015

Pemenang yang bertuah akan memenangi:

2x Kupon RM10 OFF Papa John


Manakala yang lain akan di masukkan ke dalam bloglist Abe We. Selain dapat menambahkan ukhwah, bolehlah kita saling berblogwalking.

Oleh kerna hanya ada 2 baucer sahaja, makanya hanya seorang pemenang bertuah sahaja yang akan menang.

Lain kali kalau ada yang sudi nak sponsor boleh la PM Abe We ye.



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

47 comments

Write comments
khaty aiman
AUTHOR
18 June 2015 at 14:41 delete

Sambil BW khaty join

http://khatyaiman.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
Azlinda Azman
AUTHOR
18 June 2015 at 14:43 delete

Nyum2

~azlindaalin.com

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
18 June 2015 at 14:53 delete

Nak join buat entry guna smartphone macam x ok..tunggu balik rumah la eh...

Reply
avatar
18 June 2015 at 16:23 delete

dah join...

http://www.shamieraosment.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
Fendi Rocka
AUTHOR
18 June 2015 at 17:39 delete

next time buat makan malam bersama abang we di atas kapal

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
18 June 2015 at 22:39 delete

dah join!

http://www.amysyeera.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
18 June 2015 at 22:40 delete

bila nak join ni

Reply
avatar
Nuha
AUTHOR
18 June 2015 at 23:25 delete

hai.. salam perkenalan. nama saya nuha. jemput ke blog saya ya. saya joined giveaway ni.

http://www.nuhahayati.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
Papaglamz
AUTHOR
18 June 2015 at 23:32 delete

PapaG Join...

http://www.papaglamz.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
Ummul Azkee
AUTHOR
19 June 2015 at 01:22 delete

saya join yerr..http://housewifearts.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
iyliana n.
AUTHOR
19 June 2015 at 07:24 delete

Best jugak, insyaAllah nak join jugak nanti :)

Reply
avatar
19 June 2015 at 07:32 delete

Wahh dah buat GA.... all the best

Reply
avatar
Anizz Annisa
AUTHOR
19 June 2015 at 08:18 delete

anis join abe we.. :)

http://adnan-daughter.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
19 June 2015 at 12:01 delete

http://kumahuitu.blogspot.com/2015/06/syarat-penyertaan-1.html

Bonde Join sini... nak voucher free jugak

Reply
avatar
Mama Darwiish
AUTHOR
19 June 2015 at 12:23 delete

http://mamadarwiish.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
MG schmidt
AUTHOR
19 June 2015 at 12:59 delete

gudluck!
bookmark jap g join :)

Reply
avatar
19 June 2015 at 13:17 delete

Join :)
http://theathra.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
CikLa Shahril
AUTHOR
19 June 2015 at 14:34 delete

Salam... Cikla join jugaaakkkkk....


http://ciklapunyabelog.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
19 June 2015 at 16:04 delete

kali ni memang tak silap orang ...pcl join :

http://www.nazlee.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
19 June 2015 at 17:38 delete

SA joined ye..
http://suriaamanda.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html?m=1

Reply
avatar
Akif Imtiyaz
AUTHOR
19 June 2015 at 18:11 delete

Salam ewan..kak lya join
http://www.akifimtiyaz.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
19 June 2015 at 21:21 delete

Assalammualaikum.. Ira support sini :)
http://syahirahvaliant.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
Noor Najwa
AUTHOR
20 June 2015 at 06:36 delete

http://muslimahsejati96.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
20 June 2015 at 10:48 delete

http://theaniss.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
Mia
AUTHOR
20 June 2015 at 15:31 delete

Mia join jugak
http://www.miazain.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html
selamat berpuasa...

Reply
avatar
20 June 2015 at 22:40 delete

Joined :)

http://www.azhafizah.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
Fadzi Razak
AUTHOR
20 June 2015 at 23:29 delete

Saya join

http://projekabc.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
21 June 2015 at 11:32 delete

wajib menang. hahaha :P
http://cikmanissweet.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
Efa Othman
AUTHOR
21 June 2015 at 12:01 delete

Kak Efa join....

http://www.efaothman.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
Yumida Huda
AUTHOR
21 June 2015 at 12:26 delete

http://umikasum.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
Aiezza Sue
AUTHOR
21 June 2015 at 21:47 delete

EFG033 turut serta;
http://notaharianmama.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
21 June 2015 at 23:13 delete

Nad join ye :)

http://loveyoucontest.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
22 June 2015 at 11:29 delete

Okey join and supoort.....!! :)

http://www.dramaticuniq.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz-jom-pizza.html

Reply
avatar
amelia :)
AUTHOR
22 June 2015 at 14:10 delete

Saya join :)

http://emyyyyemyyyy.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
Nik Ainaa
AUTHOR
22 June 2015 at 20:05 delete

http://www.nikainaa.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html?m=1

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
25 June 2015 at 16:48 delete

Nak join, tapi tunggu hari last baru join. Save the last for the best! Muehehehe =D

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
29 June 2015 at 00:17 delete

Masih boleh Join lagi ka

Reply
avatar
farina fareez
AUTHOR
29 June 2015 at 20:49 delete

saya join

xde ig
http://farinahashari.blogspot.com/2015/06/giveaway-bersama-wayne-harraz.html

Reply
avatar
30 June 2015 at 00:40 delete

saya nak jd sponsor abe we hehe

Reply
avatar
Yana Nana
AUTHOR
1 July 2015 at 17:59 delete

http://officalmissyana.blogspot.com/2015/07/giveaway-bersama-wayne-harraz.html ^_^

Reply
avatar
adk dayah
AUTHOR
2 July 2015 at 23:17 delete

tak sempat join sebab busy dengan exam..ampun yer abe we

Reply
avatar
sensasi2020
AUTHOR
19 August 2015 at 09:35 delete

Salam...aduh terlepas pula nak join segmen Giveaway ni. Lain kali Wayne buat lagi ya...

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.