Roti Bakar Telur Goyang

Roti Bakar Telur Goyang

Roti Bakar Telur Goyang Sedap

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Di pagi isnin bersamaan 28 Sya'ban 1436H ini, Abe We nak berkongsi menu sarapan pagi yang enak sekali.

Roti bakar di hiasi dengan telor marilah bergoyang yang akan membuatkan badan kita seperti mahu bergoyang. Di tambah pula aroma teh tarik di sebelahnya. Menusuk-nusuk hidung sehingga merembeskan gus gaster di dalam perut anda


Lokasi kedai ini terletak di belakang McDonald's Kuala Selangor bersebelah dengan Edaran Tan Chong Motor.

Kedai berkongsepkan ala-ala Siam dan Abe We terlupa nama kedainya. Hahahaaa.....

Selamat menjamu selera.......



Image and video hosting by TinyPic

7 comments

avatar

Melting tengok telur tu.. ;)

Balas
avatar

erm sedapnya, goyang gerudi tak telur tu abe we hihi :)

Balas
avatar
Balas
avatar
Balas
avatar

kolestrol...!! kolestrol...!! :p

Balas
avatar

roti canai n telur goyang pon sedap..hihi

Balas
avatar

trend sekarang roti bakar macam ni...

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.