Restoran 24 jam penyumbang gejala sosial

Restoran 24 jam penyumbang gejala sosial

Restoran 24 jam penyumbang gejala sosial?

Aiyakkk... Ni alasan paling pelik dari menteri. Restoran 24 jam penyumbang gejala sosial.

Hello bang. Berapa persen sangat lah kedai makan 24 jam ni sumbang gejala sosial.

Orang datang nak makan. Bukan nak buat maksiat.

Kalau nak tutup, pergilah tutup disko sana. Tu yang disko tu tak nak pulak tutup.

Kalau berani, haramkanlah pembukaan disko. Jual arak. Jangan tutup kedai makan.

Adoiiii..... Pening!





Image and video hosting by TinyPic

3 comments

avatar

Kalau penyumbang orang yang tidak puasa tu ye kot..

Balas
avatar

hahaha...tu ada benarnya...

Balas
avatar

disko x berani pula nak tutup..haishh macam2 la

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.