Ranking Alexa





Ranking Alexa


Setelah 3 bulan setengah, inilah ranking terbaru Abe We. Memang terlalu jauh untuk mengejar mereka yang sudah bertahun-tahun berblog.
Alhamdulillah, setelah menjadi penuntut di Akedemi EFG, inilah ranking terdahsyat Abe We. Kalau berada di Top 20 Alexa, insya allah Abe We belanja ye. Tapi bukan kerja mudah nak dapat top 20.

Insya allah, Abe We akan memperbaiki entri-entri di dalam blog yang tak seberapa ini.



Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

11 comments

Write comments
Akif Imtiyaz
AUTHOR
10 June 2015 at 15:44 delete

Tahniah ewan ..yeyy makin mengecil angkanya,,, terbaik laa..

Reply
avatar
Mama Niza
AUTHOR
10 June 2015 at 16:42 delete

semoga terus berjaya ya..

Reply
avatar
Tasha Aqisha
AUTHOR
10 June 2015 at 16:57 delete

done follow sini..
http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2015/06/giveaway-efg-mega-raya-2015-rm3100.html

Reply
avatar
10 June 2015 at 17:20 delete

tq folo...i folo u back

Reply
avatar
10 June 2015 at 19:09 delete

saya baru gak cek tadi... yang ke 5 jota lebih... ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚

Reply
avatar
Cik Candy
AUTHOR
10 June 2015 at 20:43 delete

chayokkkk222... hehee

Reply
avatar
anajingga
AUTHOR
10 June 2015 at 22:07 delete

alamak kejelesan melanda jiwa raga dan bakul ku lah macam ni ewan :(

Reply
avatar
Inani Hazwani
AUTHOR
11 June 2015 at 11:11 delete

wahh wahh wahh. lama dah tak cek

Reply
avatar
15 June 2015 at 20:36 delete

amvoi target, top 20 tu ! caiyok2

Reply
avatar
15 June 2015 at 20:38 delete

amvoi target, top 20 tu ! caiyok2

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.