Pengalaman berjumpa dengan Lee Chong Wei





Pengalaman berjumpa dengan Lee Chong Wei

Inilah pengalaman Abe We yang sukar di lupakan. Bertemu dengan pemain badminton No. 1 Malaysia iaitu Datuk Lee Chong Wei.


Siapa yang tak teruja bila berjumpa dengan pemain handal ni kan? Mesti lah teruja. Lagi pula, Abe We terjumpa Datuk Lee Chong Wei di kedai hardware sahaja.

Biasanya nak jumpa dia mestilah di event-event badminton. Tapi Abe We jumpa dia di kedai hardware. Memang momen yang agak manis gittew.

Tapi Abe We pelik sikit lah dengan dia masa jumpa tu. Lee Chong Wei tak nak bercakap. Senyum pun tak, cakap pun tak. 

Chong Wei ni seorang yang tidak peramah ke?

Atau Chong Wei malu dengan Abe We?

Sepatutnya dia melayan peminat......

Tapi kali ni lain pula......

Kenapa....

Kenapa....

Dan mengapa Datuk?

Tengoklah gambar Datuk dekat bawah ni.

Mentang-mentang jadi duta produk mangga Gere, tak nak senyum langsung.






Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
17 June 2015 at 16:49 delete

cehhhh,.,...... sabar je la..hahahahhaha

Reply
avatar
18 June 2015 at 10:16 delete

lahh..mati2 pcl ingat produk jus mangga apa ka??..rupa2nya key pad lock !! ahhaha

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
22 June 2015 at 13:16 delete

Ewan nak jadi orang pertama berbuka puasa telan Mangga Gere tak...??
grgrgrgrgrgrgrr.... :p

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
22 June 2015 at 13:17 delete

jus mangga....??!! amboiiii..PCL.. hehehehee... :)

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
23 June 2015 at 15:44 delete

hmm... xtaulah nak gelak ke tak baca entri abe we ni. hmmm

Reply
avatar
aswaleyla
AUTHOR
25 June 2015 at 10:49 delete

Sabo je la. penat abe we senyum yee ? langsung gambar tu tak senyum balik.

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.