">

Penat cuci rumah

/
4 Comments

Cuci rumah

Abe We rasa, kali ni dah masuk kali yang ke 548 kali Abe We kerjakan rumah. Pagi tadi kontraktor kitchen cabinet datang.

Cerita punya cerita, Abe We kena sediakan ukuran peti ais dan juga mesin basuh.



Lepas jumaat, bergegaslah Abe We ke Ongkin Bangi. Bila dah setel dekat Ongkin, Abe We jalan depan sikit ada kedai Brothers. 

Dekat Ongkin, Abe We berniat untuk membeli peti ais Samsung dan mesin basuh LG.

Tapi, bila masuk Brothers, Abe We telah membatalkan niat untuk membeli peti ais Samsung dan menukar kepada Hitachi.

Kenapa, mengapa dan bagaimana nanti Abe We cerita.

Dan pada pukul 5 Abe We pun sampai rumah dan meneruskan proses mengecat handrail tangga.

Pada pukul 12.00 tengah malam, proses mengecat dan pembersihan di hentikan kerana mengantuk sudah.

Lepas tu, kami pun makab di Dengkil dan sampi rumah pukul 1.00 pagi. Danish dah lama tidur dalam buai dengan aunty kesayangannya. 

Sian Danish. Dari pagi sampai malam tak jumpa papa dengan mama......

kpd efgiers sekalian......Abe We tak dapat nk berTelegram sebab sibuk bebenor. Harap BOD juga memahami saya yang naif ni ye.....


Image and video hosting by TinyPic


You may also like

4 comments:

  1. kerja mengecat dengan membersih rumah ni memang penat..

    ReplyDelete
  2. jom EFGiers..kita tolong semakkan lg rumah abe we..

    ReplyDelete
  3. nak efgiers datang tolong ke? hehe

    ReplyDelete
  4. makab aee abe we. hihi. mimin pun x dpt join kat telegram. fon tertinggal kat opis

    ReplyDelete