Penat cuci rumah






Cuci rumah

Abe We rasa, kali ni dah masuk kali yang ke 548 kali Abe We kerjakan rumah. Pagi tadi kontraktor kitchen cabinet datang.

Cerita punya cerita, Abe We kena sediakan ukuran peti ais dan juga mesin basuh.



Lepas jumaat, bergegaslah Abe We ke Ongkin Bangi. Bila dah setel dekat Ongkin, Abe We jalan depan sikit ada kedai Brothers. 

Dekat Ongkin, Abe We berniat untuk membeli peti ais Samsung dan mesin basuh LG.

Tapi, bila masuk Brothers, Abe We telah membatalkan niat untuk membeli peti ais Samsung dan menukar kepada Hitachi.

Kenapa, mengapa dan bagaimana nanti Abe We cerita.

Dan pada pukul 5 Abe We pun sampai rumah dan meneruskan proses mengecat handrail tangga.

Pada pukul 12.00 tengah malam, proses mengecat dan pembersihan di hentikan kerana mengantuk sudah.

Lepas tu, kami pun makab di Dengkil dan sampi rumah pukul 1.00 pagi. Danish dah lama tidur dalam buai dengan aunty kesayangannya. 

Sian Danish. Dari pagi sampai malam tak jumpa papa dengan mama......

kpd efgiers sekalian......Abe We tak dapat nk berTelegram sebab sibuk bebenor. Harap BOD juga memahami saya yang naif ni ye.....


Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

4 comments

Write comments
kerja sendiri
AUTHOR
13 June 2015 at 08:15 delete

kerja mengecat dengan membersih rumah ni memang penat..

Reply
avatar
13 June 2015 at 19:12 delete

jom EFGiers..kita tolong semakkan lg rumah abe we..

Reply
avatar
15 June 2015 at 20:33 delete

nak efgiers datang tolong ke? hehe

Reply
avatar
Cikk Mimin
AUTHOR
15 June 2015 at 21:35 delete

makab aee abe we. hihi. mimin pun x dpt join kat telegram. fon tertinggal kat opis

Reply
avatar