Masya allah. Awal sangat ni.





Jaga penglihatan semasa puasa.

Masya Allah. Pagi-pagi lagi Abe We dah tertengok.


Masya Allah....Masya Allah.....


Sekali Chef Ammar masak nasi mendi pagi-pagi ni.....Masya Allah....

Kejam sungguh Astro.....

Chef Ammar ni pandai cakap kedah. Dia cakap "Biaq p"

Tapi kita tak pandai-pandai cakap Arab....huhuuu




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

5 comments

Write comments
Wani
AUTHOR
27 June 2015 at 12:20 delete

Salam singgah..x awai sangat dah tu.. Masa sesui dah para isteri nak cari ilham nak masak hii

Reply
avatar
aRz MoHa
AUTHOR
27 June 2015 at 14:27 delete

memang awal sangat pun. chef ammar memang best rancangan dia

Reply
avatar
adk dayah
AUTHOR
2 July 2015 at 23:26 delete

tambah stress tu bila tengok cerita masak2 di siang hari...haha

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.