Kun Anta Akustik





Kun Anta Akustik

Lagu yang sedang meletup-letup sekarang ni. Kun Anta nyanyian Humood AlKhudher. Jom kita layan versi akustik.

Kun Anta Akustik

Video Kun Anta Akustik




Kod gitar Kun Anta

Kepada yang ingin tercari-cari kod gitar Kun Anta, di sini Abe We ada sertakan. Tapi Abe We sendiri belum cuba lagi.

Kita layan dulu.

Play on 3rd CAPO

G                          D
Liujar bihim, qoladtuzohiruma fihim
                   Em               C
Fabadautu syahso akhor, kai atafa khor
      G                           D    
Wa zonantu ana, anni bizalika khustu ghina(rina)
                  Em                C
Fawajadtu anni khosir, fatilkha mazohir

[CHORUS]
G                    D
La la.. la nakhtajul mala
               Em
Kai nazdada jamala
           C
Jauharna huna, fil qolbi talala

G                    D
La la… nurdhi nasa bimala
                Em
Nardho hulana hala
           C
Zaka jamaluna, yasmu yata’ala

[POST-CHORUS]
G
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
D
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
Em
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
C
.....Kun anta tazdad jamala

G
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
D
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
Em
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
C
.....Kun anta tazdad jamala

G D Em C
Lalalala..

G                               D
Ataqobbalahum, annasu lastu qolliduhum
                Em          C
Illa bima yardhini, kai urdhini
    G                         D
Saakunu ana, mithli  tamama haza ana
                Em              C
Faqona a’ti takhfini, zakha yaqini

[CHORUS]
G                    D
La la.. la nakhtajul mala
               Em
Kai nazdada jamala
           C
Jauharna huna, fil qolbi talala

G                    D
La la… nurdhi nasa bimala
                Em
Nardho hulana hala
           C
Zaka jamaluna, yasmu yata’ala

[POST-CHORUS]
G
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
D
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
Em
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
C
.....Kun anta tazdad jamala

G
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
D
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
Em
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
C

[BRIDGE]
   Am
Saakunu ana
      C
Man ardho ana
     G          D
Lan as a’la liridhohum

   Am
Waakunu ana
    C
Ma ahwa ana
   G          D
Mali wama liridhohum

   Am
Saakunu ana
      C
Man ardho ana
     G          D
Lan as a’la liridhohum

   Am
Waakunu ana
    C
Ma ahwa ana
   G          D
Mali wama liridhohum

[CHORUS]
G                    D
La la.. la nakhtajul mala
               Em
Kai nazdada jamala
           C
Jauharna huna, fil qolbi talala

G                    D
La la… nurdhi nasa bimala
                Em
Nardho hulana hala
           C
Zaka jamaluna, yasmu yata’ala

[POST-CHORUS]
G
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
D
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
Em
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
C
.....Kun anta tazdad jamala

G
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
D
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
Em
Oh Wo Oh, Oh Wo Oooh
C
.....Kun anta tazdad jamala



sumber:
http://tabs.ultimate-guitar.com/h/humood_alkhudher/kun_anta_crd.htm
http://www.utusan.com.my/video/kun-anta-popularkan-humood-alkhudher-1.103686




Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
17 June 2015 at 17:14 delete

Ewan nak dgr ewan main guitar

Reply
avatar
18 June 2015 at 10:18 delete

sekali dengar memang sedap.. kun anta, tak tau apa makna dia..tak dan cari ....

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
22 June 2015 at 12:59 delete

pergghh..!! siap kod guitar Kun Anta pun ada sekali.... :)
mudah-mudahan ini bukan lagu pertama dan terakhir beliau yang top meletop.. lepas ni buat lagu best2 lagi ye...

Reply
avatar
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
22 June 2015 at 13:07 delete

masuk wishlist Bonde.... hari ni birthday Ewan.. mana tahu dia nak tunaikan permintaan Bonde... :)

Reply
avatar
22 June 2015 at 22:21 delete

Kun anta (be youself)

Reply
avatar
22 June 2015 at 22:23 delete

mana video mu wang... buat la cover satu.. kata blog musik.. haha

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
23 June 2015 at 15:45 delete

abe we pndai main gitar eh. nape x tnjuk kat sini.

Reply
avatar
aswaleyla
AUTHOR
25 June 2015 at 11:12 delete

best kan lagu ni. maksud pon best. tapi kite tak reti main gitar

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.