Jari Rosak!

Jari Rosak!

Jari rosak kerna Thinner

Tengoklah keadaan jari Abe We. Habis berketak-ketak. 


Inilah terjadi akibat dari tidak memakai sarung tangan untuk membersihkan cat minyak atau gloss paint di atas tiles.


Bukan Abe We tak nak sarung tangan. Tapi bila pakai tu, tak nampak ganas. Huhuhahahaa......

Se eloknya kita kena lah utamakan keselamatan. Pakai sarung tangan. Pakai penutup muka. Kalau tidak, boleh terkena penyakit. Nanti lagi susah. Betul tak?





Image and video hosting by TinyPic

9 comments

avatar

perrgghhh...!! orang body ketak-ketak, Ewan jari yang ketak-ketak...
boleh laaaa dari takde... :p

Balas
avatar

sakit tau jari i. dah xlembut jari i

Balas
avatar

Next time jaga tangan abe we oiiii...lindungi...dah x ensem dah tangan tuh

Balas
avatar

dh hilang macho abe we... hilang 0.05 percent kekacakan hehehe

Balas
avatar

hahahhaha.. aik, 0.05 je??

Balas
avatar

ego benor lelaki ni. pakai je la. ish3.. >.<

Balas
avatar

Hebat la .... jari pun berketak-ketak! Ingat badan je

Balas
avatar

tak pe jari kasar baru leh nampak ganas . hahaha

Balas
avatar

Haha. Kalau gitu jadi ukuran, rasanya ramai juga gugurl yang nampak ganas! hehe =D

Balas

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.