Jari Rosak!





Jari rosak kerna Thinner

Tengoklah keadaan jari Abe We. Habis berketak-ketak. 


Inilah terjadi akibat dari tidak memakai sarung tangan untuk membersihkan cat minyak atau gloss paint di atas tiles.


Bukan Abe We tak nak sarung tangan. Tapi bila pakai tu, tak nampak ganas. Huhuhahahaa......

Se eloknya kita kena lah utamakan keselamatan. Pakai sarung tangan. Pakai penutup muka. Kalau tidak, boleh terkena penyakit. Nanti lagi susah. Betul tak?





Image and video hosting by TinyPic
Previous
Next Post »

9 comments

Write comments
DRAMATIC UNIQ
AUTHOR
22 June 2015 at 14:55 delete

perrgghhh...!! orang body ketak-ketak, Ewan jari yang ketak-ketak...
boleh laaaa dari takde... :p

Reply
avatar
22 June 2015 at 15:10 delete

sakit tau jari i. dah xlembut jari i

Reply
avatar
Amanda Suria
AUTHOR
22 June 2015 at 20:58 delete

Next time jaga tangan abe we oiiii...lindungi...dah x ensem dah tangan tuh

Reply
avatar
Eny Abdullah
AUTHOR
23 June 2015 at 10:46 delete

dh hilang macho abe we... hilang 0.05 percent kekacakan hehehe

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
23 June 2015 at 15:30 delete

hahahhaha.. aik, 0.05 je??

Reply
avatar
Amy J
AUTHOR
23 June 2015 at 15:30 delete

ego benor lelaki ni. pakai je la. ish3.. >.<

Reply
avatar
25 June 2015 at 00:53 delete

Hebat la .... jari pun berketak-ketak! Ingat badan je

Reply
avatar
aswaleyla
AUTHOR
25 June 2015 at 10:12 delete

tak pe jari kasar baru leh nampak ganas . hahaha

Reply
avatar
Nurul Shahira
AUTHOR
25 June 2015 at 16:55 delete

Haha. Kalau gitu jadi ukuran, rasanya ramai juga gugurl yang nampak ganas! hehe =D

Reply
avatar

[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di ewentezahar@gmail.com. 

[PENAFIAN] www.wayneharraz.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini. 

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri. 

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.